Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Imaginea lui Mihai Eminescu, proiectată pe spațiul din fața Sălii Unirii din Alba Iulia, de Ziua Culturii Naționale

Publicat

Imaginea lui Mihai Eminescu a fost proiectată miercuri seara în fața Sălii Unirii din Alba Iulia, printr-o inițiativă a Consiliului Județean Alba de a marca un dublu eveniment: Ziua Culturii Naționale și data oficială a nașterii poetului. 

15 ianuarie – ziua lui Mihai Eminescu

Reprezentanții instiuției au postat pe contul de Facebook o fotografie a momentului. 

”O licărire de Luceafăr a aprins astăzi flacăra culturii, într-un demers național de susținere a valorilor ce ne definesc ca popor și națiune” au scris aceștia.

Astăzi celebrăm cultura şi îl omagiem pe Mihai Eminescu, la 170 de ani de existenţă sub semnul «Luceafărului». Să susţinem împreună cultura, în toate formele ei, pentru a menţine şi îmbogăţi patrimoniul de valori ce reprezintă însăşi esenţa identităţii noastre naţionale”, a transmis, cu această ocazie, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel.

Citește și: VIDEO: Teoria relativităţii în poeziile lui Eminescu? Explicațiile fizicianului Cristian Presură

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax