Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE VIDEO Intervenție dificilă a echipajelor SMURD Câmpeni: O tânără care a născut în urma cu trei zile a decedat

Publicat

Pompierii din Câmpeni intervin duminică, 5 februarie, în jurul orei 10.40, la un caz medical, în localitatea Scărișoara. Intervenția este una grea din cauza drumului greu accesibil și a stratului mare de zăpadă. 

Potrivit ISU Alba, un echipaj SMURD altături de o ambulanță au fost solicitați pentru a interveni la un caz medical ( o persoană în stare de inconștiență).

UPDATE 11.30: Persona a fost preluată de către pompierii militari și predată echipajelor medicale. Este vorba despre o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 33 ani care a născut acum 3 zile, fiind la a 7-a sarcină. La momentul de față i se acordă îngrijiri medicale de către echipajul SAJ cu medic.

UPDATE 11.56: Femeia a intrat în stop cardio-respirator, și s-au început manevrele de resuscitare de către echipajul SAJ, au transmis reprezentanții ISU Alba.

UPDATE 12.35: Din nefericire femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarat decesul acesteia, au precizat reprezentații ISU Alba.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Tragedie în Alba: O tânără de 33 de ani a decedat la trei zile după ce a născut. A fost pentru a șaptea oară însărcinată

Sugarul va fi transportat la CPU Câmpeni de către echipajul SMURD. Acesta este conștient, fără probleme medicale, au mai transmis pompierii militari din Alba.

Aceasta este în stare de inconștiență, dar cu funcții vitale.

Totodată, a fost preluat de către echipajul SMURD Câmpeni și nou-născutul, în vârstă de 3 zile, în vederea evaluării medicale al acestuia.

Din cauza drumului greu accesibil și a zonei înzăpezite au fost suplimentate forțele de intervenție cu 1 APIC și 1 UTV(autoșenilată) de la Stația de Pompieri Câmpeni pentru facilitarea accesului echipajelor medicale la locul solicitării și transportul persoanei la ambulanță.

Știre în curs de actualizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax