Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Tragedie în Alba: O tânără de 33 de ani a decedat la trei zile după ce a născut. A fost pentru a șaptea oară însărcinată

Publicat

O tragedie s-a petrecut în localitatea Scărișoara din județul Alba, duminică, 5 februarie 2023. O tânără de 33 de ani, lăuză după ce a născut în urmă cu trei zile a decedat. 

Tânăra era la a șaptea naștere, iar duminică dimineață s-a simțit rău. A fost chemată de urgență o ambulanță, însă condițiile meteo au îngreunat foarte mult ajungerea salvatorilor. 

Când alarma a fost dată, în jurul orei 10.40, tânăra era în stare de inconștiență. A urmat o cursă contracronometru a salvatorilor de la ISU Câmpeni și a serviciului de Amblulanță.

Salvatorii au înaintat prin troienele de zăpadă cu o autoșenilată iar în jurul orei 11.30, reprezentații ISU Alba, anunțau că tânăra de 33 de ani și copilul de 3 zile primesc îngrijiri medicale.

CITEȘTE ȘI: UPDATE VIDEO Intervenție dificilă a echipajelor SMURD Câmpeni: O tânără care a născut în urma cu trei zile a decedat

Apoi peste 20 de minute, la ora 11.56, tânăra a intrat în stop cardio respirator și salvatorii au început manevrele de resuscitare.

Între timp nou-născutul de trei zile a fost preluat de cei de la SMURD și transportat la spitalul din Câmpeni.

La ora 12.35, reprezentații ISU Alba au anunțat că tânăra nu a răspuns maevrelor de resuscitare și a fost declarat decesul.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax