Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Intrarea în Palatul Justiției din Alba Iulia, amenajată cu fotografii ale instanțelor din circumscripția Curții de Apel

Publicat

Spațiul recent renovat de la intrarea principală în Palatul Justiției din Alba Iulia a fost amenajat cu fotografii ale instanțelor din circumscripția teritorială a Curții de Apel Alba Iulia, realizate de fotograful Vasile Sârb. 

„Mulțumim domnului Vasile Sârb, fotograful Centrului de Cultură Augustin Bena, pentru contribuția artistică la finalizarea amenajării unui spațiu important al Palatului Justiției!

Fotografiile celor 17 clădiri ale instanțelor din circumscripția teritorială a Curții de Apel Alba Iulia, realizate de fotograful Vasile Sârb, care au făcut obiectul vernisajului expoziției de artă fotografică ”Justiția în arhitectură. Arhitectura Justiției” din 30 iulie 2022, și-au găsit un loc foarte potrivit de expunere publică, în spațiul recent renovat de la intrarea principală în Palatul Justiției din Alba Iulia”, au scris reprezentanții Curții de Apel Alba Iulia, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate