Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Jandarmii din Alba i-au consiliat pe elevii de la Liceul Tehnologic Jidvei. Activităţi de prevenire a delincvenţei juvenile

Publicat

14628221_1740859066177800_826140011_nJandarmii din Alba au prezentat elevilor de la Liceul Tehnologic Jidvei informaţii despre prevenirea violenţei în şcoli, consumului de droguri şi traficului de persoane.

Activitatea s.a derulat luni, în colaborare cu reprezentanţi ai Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba, Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba şi Agenţiei Naţionale împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba Iulia.

Au fost discutate teme privind creşterea gradului de informare şi siguranţă a elevilor şi profesorilor, prevenirea violenţei în incinta şi în zona adiacentă unităţilor de învăţământ preuniversitar, prevenirea consumului de droguri şi a noilor substanţe psihoactive şi prevenirea traficului de persoane.

Informaţiile au fost primite cu interes de elevii liceului, care au participat la discuții și au pus întrebări pe temele dezbătute, transmit reprezentanţii Jandarmeriei Alba.

Activităţile de informare vor continua în unităţile de învăţământ din judeţul Alba, unde elevii vor primi recomandări şi sfaturi pentru prevenirea victimizării, dar şi a delincvenţei juvenile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax