Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Juniorul albaiulian George Pleșa a câștigat turneul de șah pentru copii “Cuiul Sighetean”

Publicat

Orașul maramureșan Sighetu Marmației, cunoscut și ca locul unde se agață harta României în cui, a fost gazda unui puternic turneu de șah pentru copii care a reunit la start 24 de participanți din Alba Iulia, Baia Mare, Bistrița și Sighetu Marmației, majoritatea având la activ participarea în mai multe finale ale campionatelor naționale de juniori.

Clubul Sportiv Municipal “Unirea” Alba Iulia a participat la competiție cu 6 dintre cei mai experimentați juniori ai clubului, însoțiți de antrenorul Marius Ceteraș. Evoluția juniorilor albaiulieni a fost una excelentă, aceștia dominând clar turneul și adjudecându-și mai multe premii.

Neînvins de-a lungul celor 7 runde, George Pleșa (10 ani) s-a clasat pe primul loc în clasamentul general cu 6,5 puncte, elevul Școlii gimnaziale “Mihai Eminescu” din Alba Iulia lăsând o singură remiză în runda a 3-a. Foarte bună a fost și evolutia lui Ianis Tarciuc, care a acumulat 6 puncte și a obținut locul 1 la categoria juniori sub 12 ani. Premii speciale au obținut și mezinii delegației albaiuliene, Anamaria Călina Furdui și Alexandru Simina, aceștia ocupând locul 1 la categoria fete sub 8 ani, respectiv băieti sub 8 ani. De notat și clasarea bună a lui Andrei Simina (9 ani) și Răzvan Burja-Udrea (10 ani), clasați pe locurile 6 și 7 în clasamentul general.

Delegația albaiuliană a profitat de participarea la turneu pentru a vizita mai multe obiective turistice din Maramureș, deplasarea încheindu-se cu o plimbare pe Valea Vaserului cu Mocănița, una dintre cele mai spectaculoase atracții turistice din România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax