Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: La Alba Iulia a început împodobirea cu luminițe pentru Piața de Crăciun

Publicat

La Alba Iulia a început împodobirea cu instalații luminoase pentru mult așteptata Piață de Crăciun. În acest an, atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă va transforma orașul într-un tărâm de poveste, plin de strălucire, tradiții și bucurie.

Administrația locală încearcă în acest an un nou concept, în colaborare cu un partener privat: prima ediție a pieței de Crăciun, sub marca „Tradition und Markt”.

Piața de Crăciun va prinde viață chiar aici, în inima Alba Iuliei, unde veți putea descoperi produse tradiționale, decorațiuni festive și delicii gastronomice autentice. În mijlocul acestei atmosfere de basm, veți găsi cadouri pentru cei dragi și veți crea momente speciale alături de familie și prieteni.

Vă invităm să ne bucurăm împreună de magia Crăciunului, sărbătorind tradițiile care ne unesc, într-un cadru festiv, plin de lumină, colinde și obiceiuri îndrăgite”, au scris reprezentanții Tradition und Markt, luni, 14 octombrie, pe pagina de Facebook.

Luni dimineața, muncitorii au început să monteze pavilionul de lumină pe Latura de Vest a Cetății Alba Carolina, în zona podului de la Poarta a IV-a.

Vizitatorii târgului vor putea experimenta atmosfera autentică a sărbătorilor de iarnă, bucurându-se de produse originale din Germania, precum vinurile de Crăciun recunoscute în toată Europa, ciocolata caldă și berea germană.

În plus, târgul va oferi o varietate de produse artizanale, delicatese tradiționale și multe surprize, toate menite să celebreze spiritul autentic al Crăciunului.

Pentru cei mici, organizatorii vor pregăti un patinoar, carusele magice și decoruri de poveste.

Evenimentul va avea loc în perioada 20 noiembrie 2024 – 5 ianuarie 2025 în Cetatea Alba Carolina.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate