Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

FOTO: La Alba Iulia, locuitorii se pregătesc de izolare. Teama de Coronavirus a golit rafturile supermarketurilor din oraș

rafturi supermarket

Publicat

Îngrijorarea față de răspândirea rapidă a coronaviruslui i-a determinat pe mulți dintre locuitorii din Alba Iulia și din localitățile din apropiere, să facă mai multe cumpărături decât de obicei, astfel că în unele magazine din oraș rafturile au rămas goale la sfârșitul zilei.

Ulei, zahăr, conserve, hârtie igienică, carne, legume, fructe sau săpun au fost principalele cumpărături en-gros făcute de albaiulieni în cel mai mare supermarket din oraș.

rafturi goale

Cam tot ce este necesar pentru o ”izolare” liniștită de cel puțin o săptămână, izolare recomandată de autorități pentru a bloca răspândirea virusului.

rafturi supermarket

”Fenomenul” rafurilor goale a ne-a fost semnalat și de la Teiuș, de unde, o cititoare Alba 24 ne-a transmis câteva imagini cu rafturile golite de clienți, din supermarketul din oraș.

Hartie igienică, făină sau legume, ulei sau chiar carne refrigerată, au fost principalele rafturi ”curățate” de localnicii deciși să își facă provizii pentru a putea să stea cât mai departe de aglomerație și de contactul direct cu alți oameni.

rafturi supermarket

Până acum la Alba Iulia nu a fost confirmat niciun caz de infectare cu coronavirus. Miercuri, DSP Alba a anunțat că toate probele trimise la analize din județul Alba sunt negative.

La ora actuală la Secția Infecțioase a Spitalului Județean de Urgențe din Alba Iulia se află internate 5 persoane în carantină. Alte 113 persoane sunt izolate la domiciliu și nu există niciun suspect de coronavirus.

La nivel național au fost anunțate 47 de cazuri de infectare cu COVID-19, 569 persoane sunt în carantină și 12.678 în izolare la domiciliu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ionel

    joi, 12.03.2020 at 08:18

    Cumpărați cât mai aveți de unde fraților, că nici la unguri nu mai putem merge să ne aprovizionăm 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate