Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: La un protest anunțat la Alba Iulia pe Facebook, împotriva PNL-PSD au ”participat” doar jandarmii

Publicat

Un protest la Alba Iulia împotriva alianței de guvernare PNL-PSD a fost anunțat pentru duminică seara, în fața Prefecturii Alba. 

Protestul a fost anunțat sub forma unui eveniment pe Facebook și îi invita pe albaiulieni să iasă în stradă deoarece PNL ”a trădat” prin alianța cu PSD. 

Protestul era intitulat ”Alba, PNL și-a trădat mandatul! A făcut alianță cu PSD. Gata ne-am saturat, haideți cu toți în strada”, și era programat să înceapă la ora 18.00.

La ora 17.50, în fața Prefecturii Alba era pustiu. Nici urmă de om. În spatele parcului „Ion I.C. Brătianu” farurile unei dube de jandarmi erau aprinse, semn că și autoritățile au aflat de protest.

În fapt, jandarmii au fost singurele persoane ”prezente” la protestul anunțat.

La ora 18.20, încă nu era prezentă nici o persoană în parcul din fața Prefecturii Alba.

În paralel, la Suceva peste 1000 de oameni au protestat duminică împotriva certificatului verde și a actualei conduceri.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Scarba

    luni, 15.11.2021 at 08:46

    Usurel… ca adevarata demonstratie a poporului va fi la alegeri, cind nici acolo nu va mai iesi nimeni,de scarba. Tara oricum e pradata de altii, asa ca cine mai crede in partide ori e prost, ori e dus cu pluta !

  2. pilu

    luni, 15.11.2021 at 14:31

    Si ce treaba avem noi cu ce a facut PNL-ul?.Pentru ciolan tradarea este cea mai ieftina. Si de fapt PNL-ul este o adunatura de nimicuri, asa ca de la astia te poti astepta la orice . N-are rost sa-i mai bagi in seama, ca nu se rezolva nimic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax