Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Locaţii de relaxare la PISCINE în judeţul Alba. Cât te costă o zi la ştrand, program de funcţionare şi servicii

Publicat

piscina drasov Începutul verii cu vreme caniculară, razele arzătoare ale soarelui și zilele de vacanță ne îndeamnă să căutăm locaţii de relaxare şi distracţie în aer liber. Dacă până acum am avut parte de o mulțime de evenimente și festivaluri incendiare, piscinele și ștrandurile din județul Alba rămân soluțiile optime pentru plajă şi mişcare în apă.

Cei care doresc să petreacă o mini-vacanță în județ sau turiști care doresc câteva zile de relaxare se pot și caza la unul dintre complexurile din Alba.

Vă oferim variante pentru ore de relaxare la piscine din judeţul Alba şi tarife actualizate.

 

Winner`s Club Ţălnar Alba Iulia (strada Gabriel Bethlen, în Cetatea Alba Carolina)

Adâncimea medie a piscinei este de 1,5 m, iar in cadrul acesteia este și un bazin pentru copii cu o adâncime de 0,6 metri.

Preţul pentru intrarea la piscină este de 10 lei pentru adulţi şi 7 lei pentru copii în timpul săptămânii de luni până vineri, iar în weekend tariful este 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii. Copiii de până la trei ani au acces gratuit la piscină.

Pentru a beneficia de un şezlong, pe lângă tariful de intrare, mai trebuie plătită o taxă de 10 lei și pentru terenul de volei 20 de lei.

Programul este de luni până duminică între orele 9.00 – 21.00.

Citește și FOTO-VIDEO: S-a deschis AquaPark Arsenal: Tobogane, piscine, spații de relaxare și adrenalină. PLUS cea mai lungă tiroliană din România

pensiunea drumul dragostei piscinaPensiunea Drumul Dragostei, situată între Alba Iulia și Vințu de Jos, oferă cazare în 10 camere duble, la prețul de 120/cameră.

Piscina exterioară are o adâncime maximă de 1,6 metri și o lungime de 17 metri. De asemenea, lângă piscină există un bar și o terasă.

Tariful de intrare este de 15 lei pe zi, în timp ce închirierea unui șezlong costă 15 lei.

 

piscina Piscina Mercur, amplasată pe DN1 lângă intersecția cu Vințu de Jos, este deschisă și persoanelor care nu sunt cazate la hotel.

Piscina interioară are lungimea de 15 metri, lățimea de 6 metri și adâncimea de 1,4 metri. Apa este sărată și are temperatura de 28 grade Celsius. Piscina exterioară are lungimea de 20 metri, lățimea de 7 metri și adâncimea de 1.5 metri.

Tarifele sunt:

– pentru piscina exterioară – 20 lei și pentru copii până la 5 ani gratuit (prosop și șezlong incluse în preț), în weekend, tariful de acces este 30 de lei

– pentru piscina interioară prețul este 45 lei pentru adulți și 25 de lei pentru copii, cu saună umedă și uscată, jacuzzi, salină.

Programul este de luni până duminică de la 9.00 – 22.00.

Country Club “La Mesteceni” Răhău – Sebeş: pe strada Principală, în Răhău, în satul “Răhău”, la drumul european E81, la 6 km de Sebeş, 24 km de Alba Iulia și 48 km de oraşul Sibiu.

Piscina de vară are lungimea de 15 metri, lățimea de 5 metri și adâncimea cuprinsă între 1 – 2 metri. 

Preţul unui bilet este de 30 de lei cu şezlong inclus (în limita locurilor disponibile), iar copiii de până la 12 ani nu plătesc intrare.

De asemenea, cei care doresc să rămână peste noapte se pot caza la pensiunea de 5 margarete.

Prețurile pentru cazare diferă în funcție de condiții și de numărul de locuri. Așadar, pentru o cameră de două persoane prețurile pornesc de la 180 de lei și ajung până la 300 de lei. Pentru pat suplimentar în cameră se plătește încă 50 de lei.

Golf Hotel Pianu – Pianu de Jos. Hotelul se află în localitatea Pianu de Jos, la 21 de kilometri de Alba Iulia, în incinta clubului de golf Paul Tomița.

Hotelul pune la dispoziţie o piscină de 18 / 7 metri, cu priveliște spre terenul de golf și spre valea Pianului.

Oaspeții se pot bucura de aer curat, cocktail-uri savuroase și muzică ambientală. Preţul unui bilet este de 20 lei pentru adulți ( în care este inclus și şezlongul) și 10 lei pentru copii.

Programul este de la ora 9.00 la 22.00.

piscina casa dives Casa Dives – Pianu de Sus. Pensiunea se află în localitatea Pianu de Sus, pe strada Bisericii, nr. 280.

În această locaţie puteţi să vă bucuraţi de o atmosferă de vacanţă, cu muzică ambientală, dar şi linişte şi relaxare.

Piscina este de 8/4 metri, cu 1,50 metri adâncime.

Programul este zilnic, între orele 9.00 şi 19.00.

În tariful de acces – 15 lei pentru adulţi şi copii – este inclus şezlongul şi umbrela.

La această locaţie mai găsiţi cazare (5 camere duble şi un apartament, începând de la 130 lei pe noapte), restaurant, bar, terasă.

Cerbu Arini, lângă Alba Iulia – Lancrăm. Pentru a ajunge la piscina de la Cerbu Arini, dinspre Sebeş, după localitatea Lancrăm, depăşiţi intersecţia DN1 cu drumul spre stânga către Vinţu de Jos, iar, la coborârea de pe podul din apropierea intersecţiei, părăsiţi DN1 la dreapta, urmărind indicatorul pensiunii.

Piscina este încadrată pe laturi de şezlong-uri, măsuţe şi umbrele de plajă, o zonă de duşuri şi cabine de schimb. Capacitatea de acomodare la piscină este de 100 locuri. Ambianţa piscinei este dată şi de o fântână arteziană şi un ochi de apă amenajat, care se traversează pe un podeţ din lemn masiv, unde se pot admira peşti exotici.

Tariful pentru intrarea la piscină este de 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copii, în care se va primi şezlong.

Programul pentru intrarea la piscină este de la ora 9.00 până la 21.00, de marți până duminică.

Vila Elisabeta Alba Iulia. Intrarea spre Vila Elisabeta se face de pe Calea Moților.

Prețul de intrare la piscină este de 30 de lei, în care este inclus șezlong și prosop.

Programul la piscină este de la 9.00 – 21.00.

De asemenea, cei care doresc să se cazeze o pot face în una din cele 25 de camere. Prețul pentru camera matrimonială este de 220 de lei, camera dublă costă 180 de lei, o cameră single ajunge la prețul de 150 de lei, iar un apartament de lux 250 de lei pe noapte.

 

Steaua Nordului Alba Iulia. Pensiunea Steaua Nordului dispune de piscină și de locuri de cazare pentru cei care doresc să petreacă noaptea în Alba Iulia. Intrarea la piscină este 20 de lei pentru adulţi, iar copiii până la 6 ani au acces gratuit.

Copiii cu vârste până la 14 ani au acces doar însoţiţi de părinţi, membri ai familiei sau adulţi, iar tariful este de 10 lei.

Programul piscinei este zilnic între orele 9.00 şi 19.00.

Prețurile de cazare încep de la 160 de lei în funcție de dotările fiecăreia. Toate camerele dispun de aer condiţionat, TV, acces la internet, telefon, baie proprie, uscător de par, minibar. Unele băi sunt dotate cu jacuzzi, terasă sau balcon și încălzire centrală. Pensiunea se află în Alba Iulia la aproximativ 50 de metri de Bazinul Olimpic.

inot bazinBazinul Olimpic Alba Iulia

PROGRAM de acces:

Agrement

Luni-duminică: orele 7.00 – 22.00

Saună:

Luni-duminică: 8.00 – 10.00; 18.00 – 20.00

Pentru operțiunile de curățenie și igienizare, Bazinul Olimpic va fi închis în fiecare primă și a treia zi de luni din fiecare lună.

Abonaților li se vor elibera carduri magnetice, cu achitarea unei garanții de 30 lei/card, garanție care va fi returnată la predarea cardului.

Este obligatorie purtarea brățării magnetice primite și utilizarea acesteia la toate porțile magnetice din bazin. Angajații bazinului sunt îndreptățiți să verifice oricând biletele de intrare, iar clienții sunt obligați să le prezinte. Brățările magnetice vor fi predate de către beneficiari la expirarea perioadei pentru care s-au achitat taxele de utilizare. În cazul în care beneficiarii nu predau brățările magnetice sau produc stricăciuni acestora au obligația să plătească contravaloarea acesteia de 20 lei. AICI, tarifele şi alte detalii despre Bazinul Olimpic.

Ștrandul Aiud. Ștrandul Municipal Aiud este deschis în fiecare zi în intervalul orar 8.00 – 20.00.

Prețul unui bilet în timpul săptămânii este de 7 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii, iar în weekend 10 pentru adulți și 7 lei pentru copii.

Închirierea unui șezlong costă 10 lei.

 

 

 

Ştrand Zlatna. Ştrandul este amenajat lângă  Stadionul “Minaur” şi cuprinde două bazine, unul pentru adulţi cu adâncimea de 2 metri şi unul pentru copii. Programul este  de la ora 10.00 până la ora 21.00.

Preţul biletelor este de 10 de lei pentru adulţi și 5 lei pentru copiii cu vârste mai mici de 6 ani.

 

 

 

Complex Turistic Salonti Drașov este situat în județul Alba, între Sibiu și Sebeș. Complexul este dotat cu trei piscine, două dintre ele cu apă sărată (fosfato-ioduroasă), benefică pentru afecţiuni ale aparatului locomotor (reumatismale degenerative, abarticulare, post-traumatice) şi pentru afecţiuni ginecologice, gastrointestinale şi hepato-biliare şi una cu apă dulce.

Intrarea la piscină în timpul săptămânii costă 15 lei pentru adulți și 10 lei pentru copii (cu șezlong inclus), iar în weekend 20 de lei pentru adulți și 10 pentru copii (cu șezlong inclus, în limita locurilor disponibile).

Programul de acces la cele trei piscine din complex este între orele 8.00 şi 20.00.

Cei care doresc să se cazeze o pot face la pensiune de trei margarete Pe pe site-ul oficial al complexului puteți vedea ofertele. Cinci zile de cazare pentru două persoane costă în jur de 500 de lei.

Piscina de la Pensiunea „Sfântu Gheorghe”, din Ighiu, este deschisă și persoanelor care nu sunt cazate aici.

Piscina are lungimea de 18 metri, lățimea de 8 metri și adâncimea de 2,8 m.

Tariful pe zi este de 20 lei pentru adulți și 10 lei pentru copii.

Dacă clientul alege să rămână o zi întreagă la piscină, poate beneficia de reduceri.

piscina hotel parc Piscina de la Hotel Parc, Alba Iulia. Situat în parcul central al orașului, hotelul dispune de o piscină interioară și două saune.

Piscina interioară are o lungime de 18 metri, o lățime de 6 metri și o adâncime de 1,8 metri. Temperatura apei este de 29 grade Celsius.

Tariful este de 40 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru copii.

Programul de funcționare este de luni până vineri, între orele 16.00 – 20.00

 Citeșe și: Baza de agrement proiectată lângă Bazinul Olimpic din Alba Iulia ar putea fi MUTATĂ pe dealul Mamut. Ce spune primarul Mircea Hava

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Popic

    miercuri, 08.07.2015 at 17:06

    Merci fain ca ati pus poza cu mine pt imaginea bazinului olimpic. Super tare! 🙂

  2. Rodi

    miercuri, 08.07.2015 at 18:42

    Mai este un strand foarte dragut in Bucerdea Granoasa (spre Blaj), cu tarife accesibile , cu bazin pt copii, toaleta, dusuri, restaurant si loc de joaca pt copii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax