Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Stadiul lucrărilor de reabilitare termică a Liceului Teoretic Teiuș: Se execută foraje pentru montarea pompelor de căldură

Publicat

Lucrările de reabilitare termică a Liceului Teoretic Teiuș avansează în ritm alert. Constructorul lucrează la realizarea forajelor necesare amplasarea pompelor de căldură. De asemenea, se lucrează de zor la izolațiile interioare.

Primăria Teiuș a anunțat că angajații firmei de construcții care execută lucrările de reabilitare termică a Liceului Teoretic Teiuș lucrează la realizarea forajelor ce pot atinge adâncimi de peste 100 metri. Forajele sunt necesare montării pompelor moderne de căldură ce vor echipa noul și eficientul sistem de încălzire termică al clădirilor liceului.

Citește și: FOTO: Lucrările la clădirea secundară a Liceului Teoretic din Teiuș, aproape de finalizare

De asemenea se lucrează intens la realizarea izolațiilor interioare cu vată bazaltică și se montează panourile de rigips.

”Izolația cu spumă poliuretanică bicomponentă cu celulă deschisă se aplică, printr-o tehnologie modernă de izolație termică, la tavanele clădirii secundare a liceului teiușean”, se arată în comunicatul Primăriei Teiuș.

 

Reamintim că lucrările de reabilitare termică a Liceului Teoretic din Teiuș au demarat la începutul anului 2023. Suma destinată lucrărilor depășește 3,3 milioane lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax