Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO: Lucrări de modernizare finalizate pe mai multe străzi din Blaj. Care este valoarea investițiilor

Publicat

Lucrări de modernizare finalizate pe două străzi din Blaj. Primăria a anunțat că, odată cu această etapă, au fost încheiate lucrările de reparații capitale, în total, pe 12 artere din municipiu.

Cel mai recent au fost finalizate lucrările de reabilitare a străzilor Arțarului și Mugurel.

”Cu aproximativ două săptămâni înaintea termenului estimat, au fost finalizate lucrările de reabilitare completă a străzilor Arțarului și Mugurel. Ambele străzi au fost modernizate prin Programul Național de Investiții <Anghel Saligny>.

Pe strada Arțarului, în lungime de 369 m, au fost amenajate rigolele și a fost turnat un strat de asfalt, valoarea investiției fiind de 402.000 lei.

Pe strada Mugurel, în lungime de 139 m, au fost efectuate reparații capitale la fundația străzii, carosabilul rutier, canalizarea pluvială și trotuare, valoarea investiției fiind de 249.000 lei.

Odată cu încheierea lucrărilor de reparații capitale de pe străzile Arțarului și Mugurel, am reușit să finalizăm, tot înainte de termen, cele 12 străzi din municipiul Blaj incluse în etapele 6 și 7 de reabilitare, finanțate prin Programul Național de Investiții <Anghel Saligny>, valoarea totală a lucrărilor fiind de 5.778.629,71 lei (cu TVA), finanțate exclusiv de la bugetul de stat”, a anunțat primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate