Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Lucrări în zona Porţii I de la Cetatea Alba Carolina. Se repară podul de lemn

Publicat

20160630_104237 Cei care au trecut săptămâna aceasta în zona Porţii I a Cetăţii din Alba Iulia au putut observa un mini-şantier îngrădit corespunzător pentru efectuarea lucrărilor. Este vorba despre refacerea podului și a balustradelor de lemn, rupte într-un accident petrecut în urmă cu aproape trei luni.

În luna aprilie a acestui an, o minoră, în timp cobora în viteză dealul Cetății, spre Poarta I, a pierdut controlul ghidonului și a intrat în capul de pod. Ca urmare a impactului, balustradele au cedat, lemnul fiind putrezit. Fata a suferit traumatisme la membrele superioare și inferioare.

După accident, muncitorii au montat balustrade temporare din lemn iar în această săptămână au început lucrările de refacere a podului.

Vezi şi FOTO: Accident cu bicicletele pe dealul Cetății. O minoră și un bărbat au ajuns la spital după ce au rupt balustradele podului de la Poarta I

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax