Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Lucrările la două poduri aflate pe drumurile județene din comunele Pianu și Săsciori, finalizate înainte de termen

Publicat

Lucrările la două poduri aflate pe drumurile județene, în comunele Pianu și Săsciori, au fost finalizate înainte de termenele prevăzute în contractele de execuție, a anunțat vineri seara președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel. 

„Podul de pe drumul Pianului (pe DJ 704 A) a fost complet refăcut, întrucât fusese distrus în urma inundațiilor. Drumul Pianului va fi modernizat în perioada următoare, prin intermediul programului Anghel Saligny.

Al doilea pod, de la Răchita, se afla într-o stare de degradare accentuată, fiind afectat și de inundațiile din anul 2019. Lucrarea va fi recepționată în cursul săptămânii viitoare”, a scris președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, pe rețeaua de socializare Facebook.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax