Connect with us
Publicitate

Uncategorized

FOTO: Manifestări consacrate Zilei Eroilor, la Aiud. Depuneri de coroane și slujbe de pomenire la monumentele eroilor

Publicat

20150521_121730 Cu ocazia Zilei Eroilor, Primăria Municipiului Aiud a organizat joi, 21 mai, ceremonii de depuneri de coroane și slujbe de pomenire la toate monumentele eroilor aflate pe raza municipiului Aiud și a localităților componente și aparținătoare.

La ceremoniile de depuneri de coroane a participat primarul municipiului Aiud, Mihai Horațiu Josan, care a dorit să-și exprime recunoștința față de cei care au căzut pe câmpul de luptă, de-a lungul veacurilor, pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării și întregirea neamului.

Ca în fiecare an, au fost prezente la aceste ceremonii cadrele militare în rezervă de la U.M 01626 – CFR și garda de onoare a U.M 01497 Herja, precum și funcționari ai Primăriei Municipiului Aiud și reprezentanți ai instituțiilor publice locale.

De asemenea, s-au oficiat slujbe de pomenire de către preoții din Aiud și din localitățile unde au avut loc manifestările dedicate acestei importante sărbători.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax