Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Marșul Solidarității” la Alba Iulia, organizat de OFL Alba, cu ocazia Zilei mondiale de luptă împotriva cancerului la sân

Publicat

Foto-1 Joi, 1 octombrie, cu ocazia „Zilei mondiale de luptă împotriva cancerului la sân”, doamnele și domnișoarele din PNL Alba, au organizat „Marșul Solidarității”.  Evenimentul a fost plasat sub genericul ,,PNL are grijă de sănătatea tă” și s-a dorit a fi unul care să transmită un mesaj de solidaritate cu femeile care sunt afectate de această boală. 

Totodată, prin acest marș, membrele OFL Alba, în frunte cu cele două copreședinte, Elena Ignat și Rodica Andronescu, au intenționat să tragă și un semnal de  alarmă privind necesitatea prevenției în sănătate.

Marșul s-a desfășurat, începând cu ora 17.30 în Alba Iulia. Participanții la mars s-au deplasat în grup pe Bulevardul Transilvaniei și au oferit baloane roz copiilor și doamnelor și domnișoareleor, discutând cu acestea din urmă și încuranjându-le să nu evite realizarea controalelor preventive periodice care pot depista din timp simptome ale bolii.

Grupul, din care au făcut parte, pe lângă membre OFL Alba și tinere albaiulience care au dorit să se alature demersului, s-a oprit pe platoul din fața Catedralei Reîntregirii unde au fost aprinse lumânări în memoria femeilor care au fost răpuse de cancerul la sân, iar acțiunea s-a încheiat la Poarta a III-a a Cetății, unde au fost lansate, din nou, baloane  roz (culoarea campaniei împortiva cancerului la sân).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax