Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Mărţişor în cărucior”: expoziţie cu mărţişoare, broşe şi tablouri realizate de persoanele cu handicap din Alba Iulia

Publicat

martisoare Centrul de servicii acordate în comunitate „Sfântul Meletie” din Alba Iulia organizează în aceste zile, în centrul comercial Alba Mall, expoziţia „Mărţişor în cărucior”. Expoziţia cuprinde mărţişoare, broşe şi tablouri cu tematică de primăvară realizate de persoanele cu handicap, beneficiare ale aşezământului social.

Expoziţia este şi cu vânzare, iar cei interesaţi îşi vor putea achiziţiona un mărţişor „handmade” şi totodată sprijini activităţile persoanelor cu dizabilităţi din cadrul Centrului „Sfântul Meletie”.

„Beneficiarii centrului au realizat în cadrul activităţilor de ergoterapie, mărţişoare din lut, ipsos şi hârtie, precum şi broşe sau tablouri cu tematică de primăvară. Creaţiile lor sunt prezentate în aceste zile în Alba Mall, expoziţia având ca scop promovarea abilităţilor artistice ale persoanelor cu handicap dar şi activitatea aşezământului nostru social” a spus Alexandra Aloman reprezentantul Centrului social pentru persoane cu handicap „Sfântul Meletie” din Alba Iulia.

Aşezământul social „Sfântul Meletie” Alba Iulia este un centru de servicii acordate în comunitate care oferă servicii pentru 40 de persoane cu dizabilităţi. În cadrul centrului sunt oferite gratuit servicii de orientare profesionala, recuperare – ergoterapie si kinetoterapie, socializare, consiliere psihologica, asistenţă şi consiliere socială pentru persoane cu diferite dizabilităţi. Centrul face parte din reţeaua socială a Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia şi funcţionează în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia prin Direcţia de Asistenţă Socială.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax