Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Mihai Avram de la ISU Alba, triplu campion național la Campionatul Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne

Publicat

Mihai Avram de la ISU Alba, triplu campion național la Campionatul Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne. Mișu, cum îl știu colegii, din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba Iulia, a reuşit să ocupe al treilea an consecutiv prima treaptă a podiumului, la categoria de 100 kilograme, +35 ani, devenind astfel triplu campion naţional la judo.

Potrivit ISU Alba, Mihai Avram a făcut parte din lotul reprezentativ al IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, obținând locul III la echipe, și locul I la individual.

Totodată de precizat este faptul că, acesta a câștigat în anul 2019 titlul de Cel Mai Puternic Pompier din România, iar până la momentul de față mai are în palmares medalii de aur, argint şi bronz câștigate la Campionatul Național de Judo.

„Felicitări încă o dată pentru performanțele obținute și dăruirea de care dai dovadă! Suntem mândri de tine!”, au transmis reprezentanții ISU Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax