Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Militarii Batalionului 136 Geniu ”Apulum” din Alba Iulia, în sprijinul locuitorilor din Ocoliș, după viitura din comună

Publicat

Un detașament format din 15 militari acționează sâmbătă la Ocoliș, în sprijinul localnicilor afectați de inundații. Aceștia intervin alături de lucrătorii de la Gospodărirea Apelor, pentru îndepărtarea aluviunilor.

”Un detaşament din cadrul Batalionului 136 Geniu ”Apulum” din Alba Iulia, compus din 15 militari şi 3 mijloace tehnice, condus de căpitanul Daniel Marcu, acţionează în localitatea Ocoliş pentru sprijinirea populaţiei puternic afectate de fenomenele meteo extreme din ultima perioadă.

Militarii intervin, alături de angajaţii Sistemului de Gospodărire a Apelor Alba, cu unelte genistice din dotare pentru deblocarea căilor de acces din localitate, înlăturarea din gospodării a aluviunilor şi a resturilor vegetale produse de viituri”, au anunțat Forțele Terestre Române, pe Facebook.

Case distruse, mașini care s-au transformat în mormane de fiare controsionate, copaci căzuți, drumuri rupte, animale prinse între arborii dărâmați de viitura de joi seara sunt urmările dezastrului din urma ploilor torențiale din zonă.

VEZI ȘI: FOTO VIDEO Imaginile dezastrului la Ocoliș: Ce a mai rămas după ce a lovit potopul. Bilanț negru lăsat în urmă de furia apelor

Agoniseala de-o viață a oamenilor a fost luată de ape în doare câteva zeci de minute. Zeci de minute în care localnicii au privit neputincioși cum bunurile lor sunt distruse de furia apelor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cosmin

    sâmbătă, 17.07.2021 at 16:01

    si localnicii si vecinii stau si se uita la ei , foarte frumos

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax