Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Militarii de la Batalionul 136 Geniu „Apulum” au participat la un campionat de cros, în şanţurile Cetăţii. CÂŞTIGĂTORII competiţiei

Publicat

DSCN0746 Militarii de la Batalionul 136 Geniu „Apulum” din Alba Iulia au sărbătorit joi Ziua Consiliului Internaţional al Sportului Militar prin organizarea unui campionat de cros în şanţurile Cetăţii. Au alergat pe o distanţă de 3 kilometri.

La fel competiţie au participat întregul efectiv de cadre militare și gradați profesioniști din cadrul unității, transmit reprezentanţii Batalionului. Startul s-a dat la ora 13.30.

Primii trei clasați au fost: locul 1 – plutonier Marius Vintilă; locul 2 – maior Adrian Popa și locul 3 – plutonier major Vasile Chicinaș. Echipa de comandă a unității a înmânat diplome câștigătorilor și i-a felicitat pe toți competitorii.

DSCN0791 Fondat în anul 1948 în Nice (Franţa) Consiliul Internaţional al Sportului Militar – C.I.S.M. are ca obiective principale promovarea sportului, a activităţilor de educaţie fizică în armatele lumii şi a păcii pe întregul mapamond.

Pană în prezent, în 83 de țări s-a aniversat cel puțin o dată Ziua Consiliului International al Sportului Militar, permițând o mai bună cooperare și relaționare între organizatiile militare si civile.

Armata României s-a alăturat organizaţiei în anul 1992 şi a fost de cinci ori gazda unui Campionat Mondial Militar: în anul 1994 – Campionatul Mondial Militar de Judo; în anul 1998 – Campionatul Mondial Militar de Handbal; în anul 2002 – Campionatul Mondial Militar de Volei; în anul 2005 – Campionatul Mondial Militar de Ski; în anul 2006 – Campionatul Mondial Militar de Scrimă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rușine Alba iulia

    joi, 18.02.2016 at 22:03

    Ce fel de eroi sunt necesari acum pentru a susține o competiție de o așa natură….Alba-Iulia ? Armata nu mai merită nici o apreciere? De ce primăria asta second hand nu a anunțat acest cros ? Eu ca veteran duceam acolo steagul de la Mărășești, sa stie copiii ăștia pentru ce am luptat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax