Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Mistreț, căprioare, fazani și rațe, premiile la tombola Balului Vânătorilor AJVPS Alba. ”O petrecere pe cinste”

Publicat

Balul Vânătorilor 2023, organizat de Asociația Județean a Vînătorilor și Pescarilor Sportivi Alba, a avut loc la restaurantul Yiamas. 

În cadrul balului a avut loc și o tombolă, la care marile premii au constat într-un mistreț și 2 femele de căprior.

”O petrecere pe cinste cu tot ceea ce trebuie” au transmis organizatorii.

”Mâncăruri alese, băuturi rafinate, Candy bar, dans, muzica și o atmosfera excepțională întreținuta de formația New orchestra cu renumiții soliști vocali Elena Pamfiloiu si Florin Toader, o tombola de excepție cu 116 produse câștigătoare, din care 1 mistreț, 2 femele de căprior, 30 de fazani, 30 de rațe, 12 iepuri, blănuri de vulpe, produse Arow, produse Giorgio senior și multe alte surprize.

Cu alte cuvinte, Balul vânătorilor 2023, o petrecere super reușită, o amintire de neuitat” au scris reprezentanții AJVPS Alba, pe contul de Facebook al asociației.

Participanții au avut parte de mâncăruri de vânat, gătite după rețete speciale și de băuturi tradițional românești.

UPDATE: Reprezentanții AJVPS Alba au transmis că toate produsele rămase după Balul vânătorilor, cantități însemnate de preparate din carne, ciorba de mistreț, friptura asortată la cuptor, virșli, prăjituri, cozonac, sucuri… au fost duse prin grija colegilor vânători de la grupa Diana, în frunte cu Alin Marza, șeful de grupă, la familii nevoiașe cu copii mulți din zona Mihalt-Coșlariu.

”Anunțăm pe această cale, că asociația noastră prin membri ei, vor aduna bani, hăinuțe, jucării, și orice altceva le este necesar acestor oameni să le ducem în postul Paștelui” au adăugat aceștia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax