Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Mobilizare a oamenilor din comuna Șpring. Din puținul lor, au donat produse pentru victimele războiului din Ucraina

Publicat

Oamenii din comun Șpring s-au mobilizat exemplar și au strâns luni, în doar câteva ore, un microbuz plin cu produse pentru sinistrații din Ucraina. Acestea au ajuns în cursul zilei de marți în județul Satu Mare, unde vor fi puse pe paleți și trimise dincolo de graniță. 

„O comună atât de mică, cu suflet atât de mare…

Ieri (n.r. – duminică, 27 februarie), la prânz, am făcut o postare pe grupul de Facebook „Comuna Șpring” și am făcut apel la oamenii din comuna mea, care vor să vină în sprijinul celor aflati în nevoie, la granița țării noastre și… am rămas uimită!

Vezi și LIVE TEXT: A șaptea zi a RĂZBOIULUI din Ucraina. Presiunea crește pe Kiev. Companiile străine se retrag pe rând din Rusia

Astăzi (n.r. – luni, 28 februarie), între 10:00 – 16:30 a fost mobilizare totală la Căminul Cultural Șpring: baxuri de apă plată, alimente, scutece Pampers, șervețele umede pentru bebeluși, produse de igienă, saci de dormit, pături, dulciuri, compoturi, de toate! Unii oameni din puținul lor, au venit să doneze cu zâmbetul larg. Alții, cu situație financiară bună, mi-au spus că așa este frumos, Dumnezeu le-A dat și „Dar din Dar se face RAI!”.

Nu-mi vine să cred cum în doar câteva ore s-a umplut un microbuz….pentru care am primit sponsorizare și plinul cu motorină!

Mâine voi fi la graniță, la Punctul de Frontieră Sighetu Marmației și la tabăra pentru refugiați de pe stadionul municipal.

Vreau să vă mulțumesc, dragi cetățeni, în numele mamelor înlăcrimate, în numele copilașilor care și-au lăsat în urmă copilăria, jucăriile și tații să-și apere țara, în numele bunicilor care și-au lăsat în urmă agoniseala de-o viață.

Dumnezeu să vă întoarcă darul înzecit!”, a scris Iulia Stănilă, primarul comunei Șpring, luni 28 februarie, pe pagina de Facebook.

Marți, produsele au fost descărcate într-o hală din județul Satu Mare. De aici, acestea vor fi puse pe paleți și vor fi trimise dincolo de graniță.

„Am descărcat produsele într-o hală din Halmeu, județul Satu Mare.

Acestea vor fi puse pe paleți, înfoliate și trimise dincolo de graniță, pentru soldații si civilii din Ucraina, care nu mai au casă, hrană și haine.

Pentru a facilita coordonarea transporturilor de produse către Ucraina, s-a decis ca toate ajutoarele să fie trimise prin vama de la Halmeu.

Vă mulțumesc încă o dată, oameni dragi!”, a mai spus Iulia Stănilă.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax