Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Motocicliștii de la Apulum Bikers au sărbătorit 1 Iunie alături de copiii de la Centrul „Sfânta Maria” Alba Iulia. Concursuri distractive, întreceri sportive şi surprize

Publicat

IMG_8931 Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului,  membrii Asociației Apulum Bikers Alba Iulia  au desfășurat, miercuri, 31 mai, activități la spaţiile Ryma, menite să aducă zâmbete și bună dispoziție copiilor înscriși la Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți si copii “Sf. Maria” Alba  Iulia.

Motocicliștii din asociație au pregătit pentru copii, împreună cu angajații acestui centru de sprijin, întreceri sportive, concursuri distractive, desene pe asfalt, face painting, coafură pentru fete și multe alte surprize.

Copiii, împărțiți pe categorii de vârstă (de la 6-10 ani si 11-14 ani) au participat la întreceri ca “fuga cu cartoful în lingură”, “trasul frânghiei”, “alergare rapidă”, au desenat pe aleea de acces în spaţiile Ryma, au dansat “Dansul Bucuriei” şi, pentru ca au fost fascinați de motociclete, au avut parte chiar si de o “ședință foto pe motoare”.

Cei mari s-au bucurat alături de copii şi au jucat un mini-meci de fotbal împreună cu motocicliștii prezenți la eveniment. După câteva ore de joacă şi distracție, copiii au primit dulciuri, suc și înghețată.

La finalul manifestării, membrii Apulum Bikers au premiat câștigătorii la concursurile organizate şi au acordat diplome personalizate pentru toți copiii participanți la acest eveniment, în prezenţa angajaților şi a voluntarilor Centrului “Sf Maria” și a părinților copiilor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax