Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Noaptea lungă a industriei” 2017. Peste 4000 de persoane au vizitat companiile Star Transmission şi Star Assembly, la Cugir și Sebeș

Publicat

18403615_1469120773140864_8581583525919233160_n Peste 4000 de persoane au vizitat joi, 11 mai, companiile Star Transmission și Star Assembly, în cadrul evenimentului „Noaptea Lungă a Industriei”, desfășurat la Sebeș și Cugir. Adresându-se în mod direct locuitorilor din zona Transilvaniei, în cadrul celei de-a treia ediţie a evenimentului, cei prezenți au putut să descopere universul automotive pe parcursul a 6 ore pline de activităţi interactive: tururi ghidate, workshop-uri, sesiuni de recrutare, proiecte sociale şi alte surprize.

La evenimentul de anul acesta, peste 2600 de adulți și aproximativ 1500 de copii au trecut pragul celor două subsidiare Daimler din România, susțin organizatorii.

Începând cu ora 17.00, Star Transmission şi Star Assembly i-a aşteptat, atât la Sebeş cât şi la Cugir, pe toţi cei care au dorit să afle mai multe detalii despre o posibilă carieră la STC & STA sau să descopere activităţile din spatele celor mai noi proiecte inaugurate:

La Cugir – unitatea de producţie a roţilor planetare pentru cutia de viteze în 9 trepte (2016), dar şi cea a conductelor de înaltă presiune pentru motoarele pe benzină Mercedes Benz (2017)

La Sebeş – unitatea de asamblare a cutiilor de viteze în 9 trepte, 9G-Tronic (2016).

Intrarea a fost liberă şi au fost asigurate rute de transport tur-retur din Alba Iulia, Deva, Hunedoara şi Sibiu.

Peste 600 de oameni au trecut joi, 11 mai, pragul Star Transmission Cugir, în cadrul evenimentului „Noaptea lungă a industriei”. Grupurile de vizitatori (câte 20 de persoane) au fost conduse de reprezentanţii companiei, inclusiv în halele de producție, unde au primit informații cu privire la procesul de fabricație. Manifestarea s-a remarcat și prin modul excelent de organizare, dar și prin interesul vizitatorilor.

După vizitarea locaţiilor de producţie, oaspeții au fost invitați la cantina societății unde li s-au pus la dispoziție broșuri cu un istoric al societății și locurile de muncă disponibile în cadrul societății, cv-urile completate fiind depuse într-o urnă special amenajată.

Reamintim că în luna martie, Star Transmission, filială a grupului Daimler, a inaugurat, la Cugir, o nouă unitate de producţie. Finalizarea acestei noi facilități – o investiție de 36 de milioane de euro și având o suprafață de 11.000 mp – a creat oportunități de muncă pentru 200 de angajați, au transmis reprezentanţii companiei.

Citește și FOTO: Daimler a inaugurat o nouă unitate de producţie la Cugir. Investiţie de 36 milioane de euro şi 200 locuri de muncă

Prin cele două filiale din România, grupul Daimler derulează, în cadrul unei strategii de termen lung, programe de dezvoltare a comunității locale, cu accent pe domeniile educație, cultură și sănătate, susținând financiar spre exemplu, lucrările de modernizare a unei grădinițe din Cugir.

Star Transmission, o unitate de producție strategică pentru Grupul Daimler, a luat naștere în 2001, ca rezultat al unui joint-venture româno-german, capitalizând experiența locală de două secole în prelucrarea metalelor și expertiza concernului german, unul din liderii pieței mondiale de mașini premium și vehicule comerciale. În 2013, Daimler devine acționar unic al Star Transmission Cugir și deschide o bază de montaj, Star Assembly Sebeș, consolidându-și poziția și devenind astfel una din cele mai importante investiții străine în România.

Sorin Giurcă

foto: Facebook (Noaptea Lungă a Industriei 2017) şi Sorin Giurcă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax