Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Noul Cămin cultural din cartierul albaiulian Pâclișa a fost finalizat. Cum arată clădirea

Publicat

Administrația locală din Alba Iulia a realizat marți dimineața recepția finală la noul Cămin cultural din cartierul Pâclișa.

Clădirea va găzdui două cabinete medicale dar și un centru multicultural cu sală de conferințe.„Am făcut, în această dimineață, recepția finală la noul cămin cultural din Pâclișa.

A fost o lucrare de amploare, în valoare de peste 3.2 milioane de lei, care a durat, de la studiul de fezabilitate până la recepție, mai bine de opt ani, contractul de execuție fiind semnat în 2014 și reziliat în 2016 pentru nerespectarea termenelor.

În toamna anului 2020 lucrările au fost reluate de către un alt constructor, iar eu am făcut periodic verificări pe șantier și m-am asigurat că totul se desfășoară conform graficului.

Această clădire, cu parter, trei nivele la demisol și o suprafață desfășurată de 979 mp, va găzdui două cabinete medicale, atât de necesare locuitorilor din Pâclișa, dar și un centru multicultural cu sală de conferințe”, a scris primarul Gabriel Pleșa, pe pagina de Facebook.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 15.02.2022 at 12:20

    Şi căminul ăsta a avut aceiaşi soartă ca piaţa din centrul vechi. S-a văzut încă o dată că pe unde a călcat bătrânul Stalin totul se pârjolea şi cu chiu cu vai mai reveneau lucrurile la normal.Bine că totuşi şi-a dat seama într-un târziu că este depăşit total de realitate. Acolo unde este nu prea există realitate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax