Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: Noul primar din Aiud, Dragoș Crișan, a depus jurământul: ”Vin la primărie cu cele mai bune intenții”

Publicat

Noul primar ales la Aiud, Dragoș Crișan, și-a preluat joi mandatul. Acesta a depus jurământul în sala Ion I.C. Brătianu a primăriei, în cadrul şedinţei privind ceremonia de constituire a Consiliului Local al municipiului Aiud.

El a fost susținut de colegii săi din PSD Alba, inclusiv de președintele organizației, Corneliu Mureșan.

”La alegerile din acest an, aiudenii mi-au oferit cea mai mare onoare – de a fi primarul unei comunități cu oameni extraordinari.

De astăzi, sunt primarul tuturor aiudenilor, atât al celor care m-au votat, dar și al celor care i-au votat pe ceilalți competitori.

Vin la primărie cu cele mai bune intenții, cu proiecte serioase și cu o nouă viziune pentru a construi împreună cu cetățenii Aiudul cu adevărat european.

Suntem cu toții o echipă, echipa aiudenilor, iar fiecare om este important pentru a crea împreună ceea ce Aiudul are nevoie: UNITATE pentru COMUNITATE!

Prioritățile noii echipe administrative rămân clare: infrastructura (condiții normale de trai pe fiecare stradă și pentru fiecare cetățean), educația, sănătatea și sprijinul pentru mediul de afaceri local.

Ne dorim să stimulăm dezvoltarea economică și crearea de noi locuri de muncă, iar Aiudul să fie cum îl dorim cu toții: un oraș dinamic, modern, european, dar păstrându-și identitatea, tradiții și valorile care ne definesc pe cei care locuiesc aici” a precizat Crișan pentru Alba24.

Vezi și Ce planuri are noul primar din Aiud, pentru oraș. Dragoș Crișan: Nu știm dacă preluăm un municipiu aflat pe marginea prăpastiei

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate