Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: O femeie cu spirit civic a returnat rucsacul pierdut de un tânăr la Festivalul Roman Apulum de la Alba Iulia

Publicat

O femeie a găsit rucsacul unui tânăr, pe care acesta l-a pierdut la Festivalul Roman Apulum, care are loc în aceste zile la Alba Iulia. Ea l-a înmânat jandarmilor, care la rândul lor l-au găsit pe tânărul care l-a pierdut. 

Spiritul civic al cetățenilor și promptitudinea jandarmilor, fac echipă bună, au transmis reprezentanții Jandameriei Alba.

”Un bărbat care și-a pierdut rucsacul în timpul Festivalului Roman Apulum din Alba Iulia, a avut șansa de a-l recupera datorită echipajului aflat în misiune dar și a unei doamne bine intenționată.

Sâmbătă, 12 august, în jurul orelor 16:00, o femeie s-a prezentat patrulei de jandarmi care asigura desfășurarea în condiții de siguranță a Festivalului Roman Apulum și a înmânat jandarmilor un rucsac pe care l-a găsit în apropierea locului de desfășurare a evenimentului.

În urma verificărilor a fost identificat proprietarul și i-a fost înmânat bunul.

De asemenea, vă reamintim să acordați o atenție sporită bunurilor dumneavoastră, iar în situația în care găsiți obiecte pierdute să le predați celei mai apropiate unități de Jandarmerie sau Poliție” au transmis reprezentanții IJJ, într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax