Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Opt clasări pe podium pentru sportivii clubului Top Dance din Alba, la Cupa Mediaş și WDSF Timişoara Open

Publicat

top dance

Sportivii clubului Top Dance din Alba au reușit opt clasări pe podium, în cadrul competițiilor desfășurate la Mediaș și Timișoara, în perioada 20-21 octombrie.

Prin cele opt clasări pe podium, clubul Top Dance îşi confirmă din nou valoarea. Astfel, în perioada 20-21 octombrie, clubul Top Dance a fost angrenat în comeptiţia desfășurată la Mediaş – Cupa Mediaş editia a IX-a şi WDSF Timişoara Open – Timişoara.

Competiția națională Cupa Mediaş a oferit o nouă demonstraţie de valoare a sportivilor clubului Top Dance. Concursul desfășurat la Mediaş , la sala Polivalentă, sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv, a reuşit să strângă la start peste 120 de perechi .

Perechile Top Dance au reuşit să strângă ropote de aplauze:

  • Alex Oltean – Tania Găban – loc I;
  • Adrian Opriţa – Raluca Polhac – loc II;
  • Andrei Stan – Alexandra Savu – loc II;
  • Erick Bortho – Malina Cristea – loc II;
  • Andrei Stanciu – Georgiana Florea – loc II;
  • Ştefan Pascu – Maria Gordiţa – loc II;
  • Rareş Macavei – Andreea Avram – loc III;
  • Casian Cioază – Luisa Oltean – loc IV;
  • Matei Bogdan – Sofia Colev – loc IV;
  • David Mihălcuţ – Diana Petraşcu – loc V,
  • Vlad Petruţ – Cătălina Popa – loc VI.

WDSF Timişoara Open , desfăşurat în perioada 20-21 octombrie, a strâns la start peste 400 de perechi din Romania şi din alte tări participante. Aşa cum se cuvine cluburilor care respectă performanţa în dansul sportiv, clubul Top Dance 2007 a reuşit să triumfe din nou. Cu un juriu format din arbitri naţionali şi internaţionali, perechea Daniel Opricean – Iadira Nandrea a obținut locul II, Open Basic Juniori I+II.

Reprezintă un weekend de vis, pentru mine şi pentru clubul Top Dance, o confirmare a valorii sportivilor şi antrenorului, un prilej de bucurie prin cele opt calsări pe podiu. Practic în ultimi 10 ani am reuşit să formez zeci de perechi de top national şi în egală măsura să ridicăm de fiecare dată ştacheta performanţei sportive. Mă simt mândru de aceste rezultate ale sportivilor, doresc să le mulţumesc lor şi părinţilor, care se implică, alături de mine în performanţa sportivă”, a declarant antrenorul Alin Roşa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax