Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Ovidiu Zaberca a câștigat cupa Alba Motor Challenge 2015. CÂȘTIGĂTORII Campionatului Național de Viteză în Coastă, etapa a II-a

Publicat

alba motor challenge 2015 După cinci ture de recunoaşteri a traseului, alte trei de antrenament şi două manşe de concurs pe serpentinele de la Straja, duminică de la ora 17.30 piloții de la Alba Motor Challenge au făcut zgomot cu motoarele turate la maxim și la festivitatea de premiere a competiţiei organizată pe latura de Vest a Cetății Alba Carolina.

În acest, cupa Alba Motor Challenge 2015 a fost obțiuntă de pilotul Ovidiu Zaberca, urmat pe locul II de Lucian Răduț, iar pe locul III de Paul Andronic.

Duminică pe latura de vest a Cetății Alba-Carolina, în fața Catedralei Reîntregirii a avut loc premierea câștigătorilor celei mai marii competiții automobilistice din județ, Alba Motor Challenge, ediția a XI-a și etapa a doua a Campionatului Național de Viteză în Coastă 2015.

Competiţia de viteză în coastă de la Straja a avut la start 65 de participanți. Maşini „nervoase” și piloți cu chef de andrenalină au participat la cea de-a XI-a ediție a Alba Motor Challenge.

(P)  Haine și pantofi sport pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Concursul s-a desfăşurat în două manşe, pe DJ 107, pe un traseu cu lungimea de 3,45 km, de la ieşirea din localitatea Hăpria până la intersecţia cu drumul spre Straja.

CÂȘTIGĂTORII ALBA MOTOR CHALLENGE 2015:

Ovidiu Zaberca – cupa Alba Motor Challenge

Lucian Răduț – locul II

Paul Andronic – locul III

REZULTATELE PE CATEGORII:

Rezultate Open

Rezultate Grupa N

Rezultate Grupa A

Rezultate Grupa H

Rezultate Grupa 12

Rezultate Două roți motrice <3000 cmc

Rezultate Debutanți

Rezultate Juniori

Rezultate Diesel

Rezultate Echipe

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax