Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Pentru prima dată, la Cugir s-a deschis un patinoar. Va funcționa până la sfârșitul lunii februarie

Publicat

Vineri seara, a avut loc deschiderea oficială a patinoarului în aer liber la Cugir , amplasat în incinta Arenei CSO Cugir  Încă din primele minute, zeci de copii de toate vârstele dar și adulți , au început să patineze pe gheata patinoarului.

Reprezentanți de la Clubul Sportiv Orășenesc Cugir și din partea aparatului administrativ, au participat la inaugurarea acestui proiect nou în oraș. Au fost prezenți primarul orașului Cugir, Adrian Teban , viceprimarul orașului Cugir, Călin Furdui și directorul CSO Cugir, Călin Mureșan .

Este pentru prima dată sărbători de iarnă când în urbea cugireană este deschis un patinoar , iar edilul orașului , domnul Adrian Teban își dorește ca acest lucru să devină o tradiție în orașul de la „poalele ” Drăganei .

„Prin deschiderea acestui Patinoar ne dorim să le oferim cugirenilor o bucurie în prag de sărbători și să le oferim posibilitatea de a-și petrece timpul liber, a face sport , a participa la spectacole . Îmi doresc să vină cât mai multă lume să se bucure de această posibilitate. Sper ca acest lucru să devină o tradiție pentru Cugir și în anii următori „.

Cu o suprafață de aproximativ 600 metri pătrați, acesta funcționează cu ajutorul unei instalații ce produce gheață artificial, chiar și la temperaturi de + 15 grade Celsius.

Patinoarul va fi deschis până la finalul lunii februarie 2018 , cu posibilitatea de prelungire pe încă două luni, dacă vremea va permite. Publicul va avea la dispoziție o oră (o serie de patinaj), iar prețul unui bilet de acces va fi de 10 lei / oră. Pentru cei care vor închiria o pereche de patine prețul este de 5 lei / oră .

Patinoarul își va desfășura activitatea în fiecare zi a săptămânii între orele 10.00 -22.00 .

Capacitatea maximă a patinoarului este de 120 persoane/serie.

Elevii, însoțiți de cadre didactice, au acces gratuit la patinoar pentru desfășurarea orelor de educație fizică și sport, în baza unei programări prealabile, achitându-se numai tariful de închiriere patine (dacă este cazul).

Copiii cu vârsta mai mică de 6 ani au acces cu patine doar însoțiți de persoane care au echipament adecvat pentru patinaj.

Patinatorii vor fi supravheați pe durata ședințelor de patinaj de către personal de specialitate , care va supraveghea desfășurarea în bune condiții a activitățiilor.

În jurul patinoarului sunt amplasate căsuțe de lemn cu vin fiert, ceai și produse de sezon. De asemenea, este asigurată și muzica ambientală, astfel încât atmosfera să fie una prietenoasă și relaxantă .

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax