Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Pentru prima dată, la Cugir s-a deschis un patinoar. Va funcționa până la sfârșitul lunii februarie

Publicat


Vineri seara, a avut loc deschiderea oficială a patinoarului în aer liber la Cugir , amplasat în incinta Arenei CSO Cugir  Încă din primele minute, zeci de copii de toate vârstele dar și adulți , au început să patineze pe gheata patinoarului.

Reprezentanți de la Clubul Sportiv Orășenesc Cugir și din partea aparatului administrativ, au participat la inaugurarea acestui proiect nou în oraș. Au fost prezenți primarul orașului Cugir, Adrian Teban , viceprimarul orașului Cugir, Călin Furdui și directorul CSO Cugir, Călin Mureșan .

Este pentru prima dată sărbători de iarnă când în urbea cugireană este deschis un patinoar , iar edilul orașului , domnul Adrian Teban își dorește ca acest lucru să devină o tradiție în orașul de la „poalele ” Drăganei .

„Prin deschiderea acestui Patinoar ne dorim să le oferim cugirenilor o bucurie în prag de sărbători și să le oferim posibilitatea de a-și petrece timpul liber, a face sport , a participa la spectacole . Îmi doresc să vină cât mai multă lume să se bucure de această posibilitate. Sper ca acest lucru să devină o tradiție pentru Cugir și în anii următori „.

Cu o suprafață de aproximativ 600 metri pătrați, acesta funcționează cu ajutorul unei instalații ce produce gheață artificial, chiar și la temperaturi de + 15 grade Celsius.

Patinoarul va fi deschis până la finalul lunii februarie 2018 , cu posibilitatea de prelungire pe încă două luni, dacă vremea va permite. Publicul va avea la dispoziție o oră (o serie de patinaj), iar prețul unui bilet de acces va fi de 10 lei / oră. Pentru cei care vor închiria o pereche de patine prețul este de 5 lei / oră .

Patinoarul își va desfășura activitatea în fiecare zi a săptămânii între orele 10.00 -22.00 .

Capacitatea maximă a patinoarului este de 120 persoane/serie.

Elevii, însoțiți de cadre didactice, au acces gratuit la patinoar pentru desfășurarea orelor de educație fizică și sport, în baza unei programări prealabile, achitându-se numai tariful de închiriere patine (dacă este cazul).

Copiii cu vârsta mai mică de 6 ani au acces cu patine doar însoțiți de persoane care au echipament adecvat pentru patinaj.

Patinatorii vor fi supravheați pe durata ședințelor de patinaj de către personal de specialitate , care va supraveghea desfășurarea în bune condiții a activitățiilor.

În jurul patinoarului sunt amplasate căsuțe de lemn cu vin fiert, ceai și produse de sezon. De asemenea, este asigurată și muzica ambientală, astfel încât atmosfera să fie una prietenoasă și relaxantă .


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Oficial MFP: Prețurile diferite față de UE la carburanți nu sunt determinate de nivelul taxelor

Publicat

scumpiri

În România ponderea taxelor în prețurile finale ale benzinei fără plumb și motorinei sunt printre cele mai mici din Uniunea Europeană, susține Attila Gyorgy, secretar de stat în cadrul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), răspunzând unei interpelări adresate de un deputat. „Astfel, la benzina fără plumb această pondere reprezintă 54% din prețurile finale, iar la nivelul […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

ÎNTRE CHIN ȘI AMIN, filmul dedicat fenomenului Pitești, în care joacă Kira Hagi, va fi proiectat la Alba Iulia

Publicat

ÎNTRE CHIN ȘI AMIN, primul film artistic având ca temă Experimentul Pitești, unul dintre cele mai teribile experimente de reeducare prin tortură din istoria modernă, va fi difuzat marți, 22 octombrie, ora 18, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. În film joacă și Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi. Acesta s-a arătat […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Pădurarul care apare în ancheta RECORDER, snopit în bătaie după apariția reportajului

Publicat

Răzvan Cenușă, pădurarul din comuna Moldoviţa, judeţul Suceava, care a avut curajul să apară într-un reportaj realizat de jurnaliştii de la Recorder, în care se arată cum se fură legal din pădurile Bucovinei, a fost snopit în bătaie după difuzarea materialului.  Informația a fost făcută publică de activistul de mediu Tiberiu Boşutar pe site-ul său, […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

REVOLTĂTOR: Voluntarii care refăceau locuința unei familii sărmane din Gorj, reclamați de vecinii invidioși

Publicat

Mai mulți localnici din satul Bobu (Gorj) au depus reclamații contra voluntarilor veniți să refacă locuința unei familii sărace. Sătenii s-au plâns la primărie că sunt deranjați de zgomotul produs, iar unii săteni chiar îi înjurau pe voluntari atunci când treceau prin fața casei, scrie publicația locală igj.ro. Sătenii s-au plâns la primărie că sunt deranjați […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate