Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

FOTO: Percheziții în mai multe locații din Alba. Polițiștii au confiscat arme deținute ilegal și proiectile

Publicat

Percheziții în mai multe locații din Alba. Polițiștii au confiscat arme deținute ilegal și proiectile. Acțiunile s-au desfășurat în județe din toată țara.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase – IGPR, au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară.

Acestea au fost aplicate în orașul Zlatna și în localitățile Bistra și Noșlac.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au descoperit și ridicat de la domiciliile celor percheziționați trei arme neletale, cu aer comprimat, cu țeavă lungă, și 696 de proiectile.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Percheziții în toată țara

Polițiștii au desfășurat peste 300 de percheziții în toată țara, într-un dosar privind nerespectarea regimului armelor și al munițiilor. O firmă din afara țării ar fi comercializat online arme de autoapărare, tir sportiv cu aer comprimat, airsoft și le-ar fi expediat prin curier celor interesați.

Societatea în cauză ar fi livrat armele şi muniţiile către cumpărătorii români, prin intermediul firmelor de curierat care introduc bunurile în ţară, fără a declara acest fapt autorităţilor vamale şi fără a îndeplini condiţiile solicitate de legislaţia naţională în acest domeniu.

AICI, detalii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate