Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Poarta a III-a a Cetății Alba Iulia, intrarea în standul României la târgul de turism de la Londra

Publicat

O copie a Porții a III-a din Cetatea Alba Carolina se află în aceste zile la Londra, la cel mai mare târg internațional de turism dedicat profesioniștilor, World Travel Market 2017. Replica asigură accesul în standul Ministerului Turismului, care în acest an promovează atât destinația turistică Alba Iulia, cât și circuitele culturale, turismul în natură și cel rural, pachetele de tip city break, turismul activ şi cel de aventură, turismul balnear și cel de tip wellness.

Tema standului din această ediție este unică și subliniază într-o manieră stilizată împlinirea celor 100 de ani de la Marea Unire din 1918. Acesul în cadrul standul-ului, cu o suprafață de 238 de mp., se face printr-o replică a porții III de la Cetatea Alba Carolina.

La standul amenajat de Ministerul Turismului din România sunt prezenți 50 de expozanți, reprezentanți ai unor touroperatori, organizații de management a destinației, Consilii Județene, hoteluri și companii aeriene.

Una dintre surprizele acestei ediții este faptul că pe lângă promovarea brand-ului de țară este prezentat, în avanpremieră, și logo-ul Centenarului, element unic de identificare pentru toate evenimentele cce vor fi organizate de România pe parcursul anului viitor.

„Ministerul Turismului este reprezentat la Londra de Secretarul de Stat Cristina Ionela Tărteață. Pe toată perioada desfășurării manifestării expoziționale, respectiv 6-8 noiembrie, demnitarul va avea o serie de întâlniri cu reprezentanții celor mai mari companii media, în vederea identificării posibilităților de promovare a României pe canalele media la nivel global, dintre care amintim: National Geographic, CNN, BBC, Travel Channel, Lonely Planet Publication. Un punct important de pe agenda Secretarului de Stat este reprezentat de participarea la Summit-ul Miniștrilor Turismului din toate țările participante la WTM (peste 160 țări și teritorii), summit organizat de Organizația Mondială a Turismului, sub patronajul Secretarului General domnul Taleb Rifai”, se arată într-un comunicat al ministerului.

WTM Londra reprezintă punctul de întalnire al cererii și ofertei internaționale din sectorul turistic și are un rol fundamental în stabilirea de noi contacte de afaceri. România a participat constant la WTM, având stand național la toate cele 36 ediții anterioare.

World Travel Market Londra este cel mai important eveniment de tip Business to Business la nivel global pentru industria călătoriilor. Prin intermediul rețelelor sale industriale, cu o acoperire globală de neegalat, WTM London creează oportunități personale și de afaceri, oferind clienților contacte, conținut și comunități de calitate. Politica de acces permite intrarea profesioniștilor din domeniul turismului și al presei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax