Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Poezia toamnei” la Casa de Cultură din Teiuș. Expoziție și creații literare, prezentate de elevi

Publicat

La Casa de Cultură de Teiuș s-a desfășurat programul educațional ,,Poezia toamnei”. Elevii au avut ocazia să-şi pună în practică talentul și creativitatea.

În cadrul evenimentului ”Poezia toamnei” a avut loc o expoziție de machete și lucrări ale elevilor talentați și au fost prezentate creații literare. Cei mai buni dintre participanți au fost răsplătiți cu premii și diplome.

Juriul a fost format din Angela Buruian, artist plastic, precum și din poeta Carolina Baldea.

”O expoziție de machete și lucrări ale elevilor talentați, o poezie scrisă cu mult suflet de tinerele noastre sensibile, premii și diplome. O atmosferă încărcată de emoție, cu sfaturi de viață înțelepte. Într-un cuvânt, o acțiune reușită din toate punctele de vedere!”, au scris reprezentanții Primăriei Teiuș pe pagina de Facebook a instituției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Teiusan

    vineri, 27.10.2023 at 18:20

    Felicitari tuturor, organizatorilor, participantilor, juriului si premiantilor! Evenimentele culturale descretesc fruntile, aduc zambete si lumina in vietile comunitatilor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax