Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Poliţiştii din Alba au continuat discuţiile cu elevii, pentru siguranţa acestora în mediul online. Campania „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”

Publicat

DSC_0022 este 1.500 de elevi şi cadre didactice din judeţul Alba, au primit sfaturi de la poliţişti, pentru o navigare în siguranţă pe internet, în cea de-a treia zi a Campaniei Săptămâna Prevenirii Criminalităţii. În 5 aprilie, poliţiştii din Alba au fost prezenţi în unităţi de învăţământ gimnazial şi liceal din mediul urban şi rural, precum şi în case de tip familial, unde au susţinut sesiuni de informare şi au prezentat materiale informativ–preventive, menite a preveni victimizarea tinerilor în mediul online.

În susţinerea temelor, poliţiştii de la structura de prevenire a criminalităţii, ordine publică, investigaţii criminale şi proximitate, au fost sprijiniţi de specialişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane Alba Iulia şi de cadre didactice.

La dezbateri au participat peste 1.500 de elevi, care au manifestat un interes real pentru temele prezentate, au adresat întrebări şi au conştientizat faptul că utilizarea internetului prezintă şi anumite capcane.

Totodată, a fost subliniat faptul că divulgarea datelor personale, pe site-urile de socializare, poate atrage reale pericole şi au fost făcute recomandări pentru adoptarea unor măsuri de securitate în utilizarea internetului.

„Prieteniile în mediul virtual pot fi fatale! Dacă te simţi în pericol, anunţă cel mai apropiat poliţist!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax