Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Polițiștii locali din Alba Iulia au descoperit cine ar fi vandalizat Monumentul Unirii. Ce spune viceprimarul Emil Popescu

Publicat

Viceprimarul din Alba Iulia, Emil Popescu, a comunicat că polițiștii locali ai orașului au descoperit cine a vandalizat Monumentul Unirii. Mai exact cine a scris cu un marker pe acesta. 

Din câte se pare ar fi vorba despre două fete, care ar fi  fost surprinse de camerele de supraveghere în timp ce scriau cu un marker pe monument. 

Popescu a adăugat și mai multe poze cu acestea și a spus că polițiștii locali le vor identifica pe cele două.


”După mai multe verificări și vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere, Poliția Locală din Alba Iulia a stabilit cine se face vinovat de “urmele” lăsate, intenționat, cu un marker, pe interiorul Monumentului Unirii din Parcul Cetate.

Este vorba despre două tinere care s-au deplasat din direcția Catedralei Încoronării-podul de sticlă spre Bulevardul Transilvaniei. Acestea au făcut un “popas” în dreptul monumentului și, din păcate, au recurs la un gest cel puțin regretabil.

Polițiști Locali au, așadar, semnalmentele celor două fete și urmează ca acestea să fie identificate.

Fac un apel, inclusiv către părinți, de a le explica minorilor pe care îi au în grijă că astfel de situații se încheie, în cele mai multe cazuri, cu declarații în fața celor care se ocupă de respectarea legii”, a precizat Emil Popescu.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax