Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Polițiștii locali din Alba Iulia, încurcați din nou de cifre. Au dat o amendă de parcare deși mașina avea abonament de o zi

Publicat

O cititoare Alba24 a fost înștiințată de Poliția Locală din Alba Iulia că va primi amendă de la 200 la 600 de lei pentru parcare neregulamentară. Asta în ciuda faptului că plătise un abonament de o zi. 

”Autoturismul Opel” cu numărul AB1KZJ a fost ”surprins” de polițiști ”staționat neregulamentar” la intrarea de la Casa de Cultură din municipiu, marți, 22 februarie, ora 16:01.

Un minut mai târziu, polițiștii locali au emis notificarea. Cu toate acestea, parcarea era plătită pentru autoturismul respectiv pentru întreaga zi, încă de la ora 9:25.

Ce s-a întâmplat?

După cum se observă și din notificarea de mai jos, polițiștii au greșit numărul de înmatriculare în sensul că au omis o cifră atunci când au introdus în sistem. Au mai greșit și marca mașinii, care este de fapt un Audi.

Astfel, în loc să introducă numărul corect al mașinii, AB11KZJ, au introdus AB1KZJ. Aplicația le-a arătat că nu există abonament pentru acel număr, introdus greșit.

Nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru. Detalii despre situația unui șofer care a pățit ceva similar, dar a ajuns și în instanță, mai jos:

ȘTIREA TA Cum să iei amendă de la Poliția Locală din Alba Iulia pe ALT NUMĂR DE ÎNMATRICULARE și să ajungi să vrei să o plătești

O mică eroare pentru polițist, mult timp pierdut pentru cetățean, care trebuie apoi să rezolve problema cel mai probabil  în instanță.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Ioana

    miercuri, 23.02.2022 at 10:48

    Și mașina nici măcar nu este Opel, ci Audi. Super polițiștii locali. La fel și ziaristul care a preluat știrea.

  2. pilu

    miercuri, 23.02.2022 at 13:00

    Ăştia-s crema poliţiştilor rămaşi după epurarea Pleşa, oameni cu studii terminate la şcolile ajutătoare şi pile politice. Vai de el primar, că numai de guglgute e bun.

  3. Petru

    miercuri, 23.02.2022 at 19:18

    Bine spunea regretatul Jean Constantin în pelicula ,,Nea Mărin Miliardar” — ,,INCAPABILIILOR”!!!

  4. Rusinea

    joi, 24.02.2022 at 14:07

    Alooo, nea sefuuu, mai bine termina dreacu cu tampenia parcarilor cu plata, ca ai facut de rusine orasul, pe care acuma il ocolesc nu doar turistii, ci si cainii. Iar pe prostovani, pune-i la plombat gropile de care e plin orasul, sau dui la taiat lemne, ca ne taie URSS ul pirtzurile.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax