Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Polițiștii locali din Teiuș, pe urmele celor care aruncă gunoaie la întâmplare. Patru persoane, amendate

Publicat

deseuri

Patru cetățeni din Teiuș care au aruncat luna trecută gunoiul menajer la întâmplare pe raza orașului au fost prinși și amendați de către polițiștii locali cu câte 800 de lei fiecare. 

„În spiritul respectului pentru cetățenii din orașul nostru, dornici să trăiască într-o localitate curată și liniștită, Poliția locală acționează pe raza orașului nostru pentru combaterea faptelor ce generează dezordine, depozitarea gunoiului în locuri nepermise. Astfel, polițiștii locali au depistat un număr de patru persoane, respectiv pe A.B. din Teius în data de 10 ianuarie, M.I. din Teiuș în data de 17 ianuarie, H.I. din Teiuș în data de 24 ianuarie, respectiv B.T. din Teiuș în data de 31 ianuarie, care au aruncat gunoi menajer la întâmplare, pe domeniul public al orașului Teiuș.

În urma acțiunii Poliției locale s-au aplicat amenzi contravenționale conform HCL 96/2018, în cuantum de 800 lei fiecare.

Facem pe această cale un apel către toți cetățenii de bună credință din oraș de a sesiza orice neregulă privind asemenea acte, care ne afectează pe toți, la numărul de telefon 0726.128938 – Poliția locală Teiuș”, au transmis reprezentanții Primăriei Teiuș.

Cetățenii din orașul Teiuș și din alte localități din județ au rămas cu gunoiul menajer neridicat, la început de an, după ce operatorul de salubritate Polaris s-a retras, începând cu 1 ianuarie 2019.

Citește și CRIZA deșeurilor în Alba. De la 1 ianuarie, Polaris nu mai ridică gunoiul menajer în mai multe localități din județ

Reprezentanții Primăriei Teiuș au transmis că începând cu data de 28 ianuarie, conform contractului de prestări servicii nr. 657 din 18 ianuarie 2019, s-a reluat colectarea deșeurilor menajere în localitate. Până la ridicarea integrală a deșeurilor menajere stocate în gospodării, cetățenii au fost rugați să dea dovadă de înțelegere și responsabilitate. De asemenea, localnicii au fost rugați să colecteze selectiv deșeurile, respectiv deșeurile menajere, separat PET-uri, hârtie, carton, doze de aluminiu, sticlă, în vederea încadrării în prevederile legale din domeniu.

Prețul de ridicare și transport al deșeurilor menajere, conform contractului de prestări servicii nr. 657/18 ianuarie 2019, este de 12,41 lei/persoană/lună.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Ester Peony va reprezenta România la Eurovision 2019. Va cânta piesa „On a Sunday” la concursul de la Tel Aviv

Publicat

Ester Peony

Ester Peony cu piesa „On a Sunday” va reprezenta România la Eurovision 2019, concurs ce se va desfăşura în luna mai, la Tel Aviv. Show-ul selecţiei naţionale s-a desfăşurat duminică seara, la Sala Polivalentă din Bucureşti. Ester Peony cu piesa „On a Sunday” (65 de puncte), Bella Santiago cu „Army of Love” (50 de puncte) […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Noi acuzaţii de practici ilegale: intervenţii estetice la coafor. Colegiul Medicilor a sesizat Poliţia

Publicat

sweet-estetix

O clinică de înfrumuseţare a fost reclamată la Poliţie pe motiv că ar face intervenţii estetice, precum injectarea buzelor și a pomeților, cu acid hialuronic, într-un coafor. Reprezentanţii Colegiului Medicilor Suceava spun că s-au sesizat după ce au văzut mai multe reclame în mediul online prin care un coafor promova găzduirea unui tur naţional. La […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: EUROVISION ROMANIA 2019, finala. Va fi votată piesa pentru participarea la concursul din luna mai

Publicat

finala eurovision romania 2019

Reprezentantul României la Eurovision 2019 şi piesa prezentată în acest concurs ce se va desfăşura în luna mai, la Tel Aviv, vor fi votate duminică, în cadrul show-ului selecţiei naţionale. Spectacolul de la Sala Polivalentă din Bucureşti va fi transmis în direct la TVR 1, TVR Moldova, TVRi, TVR HD şi online, pe TVR+, duminică, […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

IGPR: Zeci de maşini cu defecţiuni tehnice majore, oprite în trafic. Aproape 6000 de amenzi date şoferilor, în 2 zile

Publicat

actiune politia RAR

Polițiștii și specialiștii R.A.R. au verificat în trafic, în două zile, peste 10.000 de autovehicule. Pentru defecțiuni la sistemele de frânare, direcție, iluminare sau alte nereguli care puneau în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic, polițiștii au aplicat peste 5.700 de sancțiuni. Din totalul sancțiunilor contravenționale aplicate, 120 au fost pentru deficiențe ale sistemului de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate