Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Polițiștii locali din Teiuș, pe urmele celor care aruncă gunoaie la întâmplare. Patru persoane, amendate

Publicat

deseuri

Patru cetățeni din Teiuș care au aruncat luna trecută gunoiul menajer la întâmplare pe raza orașului au fost prinși și amendați de către polițiștii locali cu câte 800 de lei fiecare. 

„În spiritul respectului pentru cetățenii din orașul nostru, dornici să trăiască într-o localitate curată și liniștită, Poliția locală acționează pe raza orașului nostru pentru combaterea faptelor ce generează dezordine, depozitarea gunoiului în locuri nepermise. Astfel, polițiștii locali au depistat un număr de patru persoane, respectiv pe A.B. din Teius în data de 10 ianuarie, M.I. din Teiuș în data de 17 ianuarie, H.I. din Teiuș în data de 24 ianuarie, respectiv B.T. din Teiuș în data de 31 ianuarie, care au aruncat gunoi menajer la întâmplare, pe domeniul public al orașului Teiuș.

În urma acțiunii Poliției locale s-au aplicat amenzi contravenționale conform HCL 96/2018, în cuantum de 800 lei fiecare.

Facem pe această cale un apel către toți cetățenii de bună credință din oraș de a sesiza orice neregulă privind asemenea acte, care ne afectează pe toți, la numărul de telefon 0726.128938 – Poliția locală Teiuș”, au transmis reprezentanții Primăriei Teiuș.

Cetățenii din orașul Teiuș și din alte localități din județ au rămas cu gunoiul menajer neridicat, la început de an, după ce operatorul de salubritate Polaris s-a retras, începând cu 1 ianuarie 2019.

Citește și CRIZA deșeurilor în Alba. De la 1 ianuarie, Polaris nu mai ridică gunoiul menajer în mai multe localități din județ

Reprezentanții Primăriei Teiuș au transmis că începând cu data de 28 ianuarie, conform contractului de prestări servicii nr. 657 din 18 ianuarie 2019, s-a reluat colectarea deșeurilor menajere în localitate. Până la ridicarea integrală a deșeurilor menajere stocate în gospodării, cetățenii au fost rugați să dea dovadă de înțelegere și responsabilitate. De asemenea, localnicii au fost rugați să colecteze selectiv deșeurile, respectiv deșeurile menajere, separat PET-uri, hârtie, carton, doze de aluminiu, sticlă, în vederea încadrării în prevederile legale din domeniu.

Prețul de ridicare și transport al deșeurilor menajere, conform contractului de prestări servicii nr. 657/18 ianuarie 2019, este de 12,41 lei/persoană/lună.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax