Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Polițiștii locali din Teiuș, pe urmele celor care aruncă gunoaie la întâmplare. Patru persoane, amendate

Publicat

deseuri

Patru cetățeni din Teiuș care au aruncat luna trecută gunoiul menajer la întâmplare pe raza orașului au fost prinși și amendați de către polițiștii locali cu câte 800 de lei fiecare. 

„În spiritul respectului pentru cetățenii din orașul nostru, dornici să trăiască într-o localitate curată și liniștită, Poliția locală acționează pe raza orașului nostru pentru combaterea faptelor ce generează dezordine, depozitarea gunoiului în locuri nepermise. Astfel, polițiștii locali au depistat un număr de patru persoane, respectiv pe A.B. din Teius în data de 10 ianuarie, M.I. din Teiuș în data de 17 ianuarie, H.I. din Teiuș în data de 24 ianuarie, respectiv B.T. din Teiuș în data de 31 ianuarie, care au aruncat gunoi menajer la întâmplare, pe domeniul public al orașului Teiuș.

În urma acțiunii Poliției locale s-au aplicat amenzi contravenționale conform HCL 96/2018, în cuantum de 800 lei fiecare.

Facem pe această cale un apel către toți cetățenii de bună credință din oraș de a sesiza orice neregulă privind asemenea acte, care ne afectează pe toți, la numărul de telefon 0726.128938 – Poliția locală Teiuș”, au transmis reprezentanții Primăriei Teiuș.

Cetățenii din orașul Teiuș și din alte localități din județ au rămas cu gunoiul menajer neridicat, la început de an, după ce operatorul de salubritate Polaris s-a retras, începând cu 1 ianuarie 2019.

Citește și CRIZA deșeurilor în Alba. De la 1 ianuarie, Polaris nu mai ridică gunoiul menajer în mai multe localități din județ

Reprezentanții Primăriei Teiuș au transmis că începând cu data de 28 ianuarie, conform contractului de prestări servicii nr. 657 din 18 ianuarie 2019, s-a reluat colectarea deșeurilor menajere în localitate. Până la ridicarea integrală a deșeurilor menajere stocate în gospodării, cetățenii au fost rugați să dea dovadă de înțelegere și responsabilitate. De asemenea, localnicii au fost rugați să colecteze selectiv deșeurile, respectiv deșeurile menajere, separat PET-uri, hârtie, carton, doze de aluminiu, sticlă, în vederea încadrării în prevederile legale din domeniu.

Prețul de ridicare și transport al deșeurilor menajere, conform contractului de prestări servicii nr. 657/18 ianuarie 2019, este de 12,41 lei/persoană/lună.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Magazinele vor fi obligate să vândă doar telefoane mobile ce pot primi mesaje RO-ALERT. Proiect MAI

Publicat

RO ALERT

Magazinele vor fi obligate să vândă doar telefoane mobile capabile primească mesajele sistemului național de avertizare în situații de urgență – RO-ALERT. Celelalte terminale de acest fel vor trebui retrase de la vânzare. Un proiect cu aceste prevederi a fost pus în dezbatere publică de către Ministerul Afacerilor Interne. Este vorba despre un proiect de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

MESAJE DE FLORII: Urări haioase și felicitări în rime pentru prieteni dragi și pentru celelalte ”flori” din viața ta

Publicat

mesaje

 Mesaje de Florii: Vrei să îi impresionezi pe cei dragi din viața ta care de Florii îți serbează ziua numelui? Vă oferim câteva sugestii de mesaje amuzante sau chiar mesaje în rime, dacă ați rămas fără inspirație . Firește, le puteți îmbunătăți cu versuri noi pentru a fi cât mai funny, sau le puteți trimite […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Duminica Floriilor sau Duminica Patimilor. Ce NU este bine să faci în această zi

Publicat

floriile

Puțini sunt cei care știu că există o serie de tradiții și superstiții care trebuie respectate chiar înainte de Florii. Tradiția spune că nu e bine să plantezi pomi înainte de Sărbatoarea Intrării Domnului în Ierusalim. Puieții care sunt băgați în pământ în această săptămână nu vor da roade. Indicat este să plantăm flori în săptămâna […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Tradiții de obiceiuri de Paștele Catolic: Se merge la „stropit” și de dăruiesc ouă

Publicat

Paştele catolic este sărbătorit în duminica Floriilor la ortodocşi. Anul acesta, catolicii sărbătoresc Paştele pe 21 aprilie. VEZI: URĂRI DE PAŞTE 2019 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători Unul dintre obiceiurile catolicilor de Paşte este stropitul. Acest obicei îşi are originea în Germania, iar majoritatea românilor din Ardeal […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate