Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Pompierii militari de la ISU Alba, mesagerii lui Moș Crăciun. Au dus daruri mai multor familii nevoiașe din Munții Apuseni

Publicat

În pragul Sărbătorilor de Crăciun, pompierii militari din cadrul ISU Alba s-au gândit să devină mesagerii lui Moș Crăciun desfășurând mai multe acțiuni umanitare pentru familiile nevoiașe.

Pompierii au pus mână de la mână, au organizat o acțiune de donare de sânge și au parcurs zeci de kilometri prin zăpadă, în zone greu accesibile din zona Munților Apuseni, aducând cu ei o rază de lumină și speranță pentru mai multe familii.

„Copilași, părinți sau chiar persoane mai în vârstă pentru care perioada de iarna este o încercare foarte grea, i-au primit cu brațele deschise pe pompieri, care le-au dăruit dulciuri, jucării, hăinuțe, alimente și alte lucruri necesare pentru această perioadă a anului și nu numai.

Bucuria și sclipirea din ochii lor i-a sensibilizat până la culme pe toți colegii noștri care au luat parte la aceasta frumoasă acțiune, iar fericirea pe care am citit-o pe chipurile lor ne dă puterea și dorința de a repeta astfel de acțiuni, de câte ori este posibil.

Mulțumim tuturor celor implicați pentru că s-au gândit la semenii lor și au putut „Dărui un zâmbet” în această perioadă a sărbătorilor”, au transmis reprezentanții ISU Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax