Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Porţi deschise la IPJ Alba şi structurile subordonate, de Ziua Poliţiei. Sute de copii au vizitat sediile şi poliţiştii au primit urări de „La mulţi ani”

Publicat

IMG_5988 Marţi a fost zi plină pentru poliţiştii din Alba, dar şi pentru elevi, care au avut posibilitatea să viziteze sediile în care lucrează oamenii legii, cu ocazia manifestărilor prilejuite de Ziua Poliţiei Române. Sute de preşcolari şi elevi au trecut pragul acestor instituţii sau au primit vizita poliţiştilor la şcoală. La Alba Iulia, au putut vedea „live” şi un exerciţiu cu sirene şi maşini de poliţie în plină stradă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a organizat „Ziua Porţilor Deschise”, de la ora 10.30. Poliţiştii au primit vizita a sute de elevi şi preşcolari ai unităţilor de învăţământ din Alba Iulia care au admirat autospecialele de poliţie şi tehnica din dotare şi au putut afla mai multe despre munca de poliţie.

La ora 11.00, micii vizitatori au fost spectatorii unui exerciţiu demonstrativ care a constat în interceptarea şi blocarea în trafic a unui autovehicul în care se aflau infractori periculoşi, autori ai unei fapte de tâlhărie.

Demonstraţia poliţiştilor s-a bucurat de un real succes, iar spectatorii şi-au exprimat încântarea, răsplătindu-i cu aplauze şi cu urări de „La mulţi ani!”

Citeşte şi FOTO – VIDEO: Jaf „live” în centrul oraşului Alba Iulia. Peste 100 de copii au urmărit exerciţiul IPJ Alba, cu ocazia Zilei Poliţiei Române

Activităţi asemănătoare au fost organizate şi la subunităţile inspectoratului, astfel că poliţiştii din Aiud au fost prezenţi la Colegiul National Bethlen Gabor din Aiud, poliţiştii din Blaj au fost oaspeţii elevilor de la Colegiul “I.M. Clain” şi ai Şcolii tehnologice “Timotei Cipariu”, iar poliţiştii din Sebeş au primit la sediul Poliţiei Municipiului Sebeş vizita elevilor de la „Liceul Tehnologic” şi ai „Școlii Gimnaziale din Petreşti”.

Citeşte şi FOTO – VIDEO: Câştigătorii turneului de tir în Poligonul Miceşti, de Ziua Poliţiei Române. Exerciţiu demonstrativ al luptătorilor S.A.S.

Totodată, elevii şcolilor gimnaziale din Miraslău şi Decea s-au întâlnit cu poliţiştii din comună şi au primit informaţii legate de momentul aniversar precum şi recomandări utile siguranţei lor.

Mesajul preşedintelui CJ Alba, Ion Dumitrel, cu ocazia sărbătoririi Zilei Poliţiei Române

Sărbătorirea “Zilei Poliţiei Române”, îmi oferă plăcutul prilej de a adresa felicitări Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, comandanţilor şi deopotrivă tuturor cadrelor şi de a le mulţumi atât în numele meu cât şi în numele locuitorilor județului Alba pentru activităţile desfăşurate în vederea asigurării ordinii şi liniştii publice, a apărării drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor.

Mesajul Prefectului Judeţului Alba adresat cu prilejul Sărbătorii Zilei Poliţiei Române

În fiecare an, în data de 25 martie, atenţia noastră se îndreaptă către cei, care şi-au ales ca meserie să vegheze la liniştea şi siguranţa comunităţii în care trăiesc. Într-o perioadă în care societatea are nevoie de modele de urmat şi de exemple pozitive, puterea exemplului personal este cea mai grăitoare şi cântăreşte mai mult decât orice altă comparaţie. Iar dumneavoastră prin determinarea şi dârzenia cu care va faceţi datoria, reprezentanţi o pildă de urmat pentru noi, toţi.

Ca reprezentant al Guvernului României îmi exprim convingerea că poliţiştii judeţului Alba şi-au câştigat încrederea şi respectul populaţiei. Aceasta pentru că Poliţia Română a devenit un partener dinamic şi responsabil, progresele ei fiind remarcate şi apreciate pretutindeni.

Sunt convins că realităţile zilnice impun reprezentaţilor Poliţiei o implicare totală şi asumare de răspunderi, astfel încât aşteptările comunităţii să fie satisfăcute cu promptitudine. De aceea, ţin să le mulţumesc tuturor poliţiştilor pentru prestaţia şi eforturile depuse în înfăptuirea misiunilor încredinţate, asigurându-i totodată de sprijinul şi consideraţia noastră.

Sunt deosebit de onorat, ca în această zi specială pentru Poliţia Română, să mă alătur tuturor celor care apreciază la adevărata lor valoare eforturile depuse de personalul Poliţiei, pentru respectarea normelor de convieţuire socială, pentru asigurarea vieţii şi a integrităţii fizice şi materiale a cetăţenilor.

Vă doresc să obţineţi şi în viitor succese deosebite în importanta activitate pe care o desfăşuraţi şi să aveţi parte de multă putere de muncă, pentru a răspunde cu promptitudine şi maximă eficienţă în orice situaţii.

Vă mulţumim pentru devotamentul de care daţi dovadă, pentru responsabilitatea cu care trataţi rigorile meseriei dumneavoastră. La mulţi ani şi să aveţi parte de cât mai multe realizări profesionale şi personale!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax