Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Povestea lui Ahile, un câine care a ajuns în ecarisajul din Alba Iulia în stare critică. A fost salvat de Prietenii lui Azor

Publicat

Voluntarii Asociației ”Prietenii lui Azor” luptă de ani buni pentru a salva cățeii din adăpostul din Alba Iulia și nu numai. De cele mai multe ori poveștile câinilor care ajung să fie salvați de voluntari, sunt adevărate tragedii. 

De la câini bătuți, aruncați în stradă, sau lăsați să moară de foame și până la câini loviți de mașini și ajunși în stare critică la adăpost.

Este și povestea lui Ahile, care a fost salvat de la moarte de voluntarii asociației. Aceștia s-au hotărât să îi facă publică povestea lui Ahile, mai ales că acum câinele a fost adoptat și trăiește alături de o familie.

”Ahile a ajuns în adăpostul public Alba Iulia în urma unui apel, spre poliție, făcut de către persoana care a văzut momentul în care acesta a fost lovit de o mașină. Deși

este malinos bănuim că a fost abandonat pentru că arata deplorabil, era subnutrit, speriat, necastrat și fără microcip.

Inițial nu știam cât de gravă este starea lui dar văzând că nu răspunde la tratamentul din adăpost, am decis împreună cu medicul responsabil că are nevoie de mai

multe investigatii și l-am internat la Cluj, așa cu procedăm cu toate cazurile medicale ale cățeilor din adăpost și care din păcate nu sunt puține.

Pronosticul lui era rezervat, un câine aparent agresiv care avea nevoie de trei intervenții serioase și multă recuperare.

Deși mai avem facturi mari de plătit am decis să mergem înainte și de acesată dată, doar nu puteam să-l lăsăm așa…

Țin să menționeaz că în acest punct a apărut Alexandra, tânăra care sunase la poliție în acea seară și care a început să se intereseze de Ahile cu intenția de a-l adopta.

Operațiile au decurs bine, Ahile a fost externat și trăiește acum alături de familia adoptivă care face eforturi mari să-i recâștige încrederea în oameni.

Pașii spre recuperarea sufletească sunt direct proporționați cu trauma fizică pe care a suferit-o dar suntem siguri că a ajuns pe cele mai bine mâini și măcar de acum

înainte o să aibă viața pe care o merită.

Dacă doriți să ne ajutați să ajutăm în continuare o puteți face printr-o donație în unul dintre conturile noastre:

RO94BTRLRONCRT0470679601

RO44BTRLEURCRT0470679601

Paypal: prieteniiluiazor@gmail.com

Recipient: Asociația Prietenii lui Azor

P.S. În ultima fotografia găsiți factura proformă pentru cazul lui”, au scris reprezentații asociației pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate