Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Predarea cheii și schimbul de clase la Colegiul Economic din Alba Iulia. Promoţia 2015 a avut ultima oră de dirigenţie

Publicat

IMG_0093 Elevii claselor a XII-a, promoţia 2015, de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia şi-au luat „la revedere” de la liceu, clasă, diriginte şi băncile din care patru ani au fost ascultaţi de profesori, au dat teze şi şi-au făcut prieteni noi. Începând cu ora 9.30, la Colegiul Economic a început tradiţionalul schimb de clase şi predarea cheii la clasa a XI-a.

În curtea liceului, elevii au cântat „Gaudeamus” şi şi-au aplaudat profesorii preferaţi şi colegii olimpici, care au primit câte o diplomă din partea directorului Dan Anca.

După patru ani de liceu, elevii de clasa a XII-a au predat cheia clasei colegilor mai tineri, de clasa a XI-a. Marți,  aceştia au avut şi schimbul de clase, cu elevii de XI-a, care le-au împodobit frumos sălile de curs.

”Într-adevăr, astăzi e o zi deosebită în istoria Colegiului Economic. O nouă generație își încheie cei patru ani, patru ani extrem de rodnici, patru ani frumoși de care sper cu drag să vă aduceți aminte. De vineri încolo, voi, generația 2015, o să fiți istorie pentru acest colegiu, o istorie frumoasă, scrisă, cu rezultate, trofee, premii la concursuri și olimpiade, ați purtat cu cinste acolo unde ați fost prezenți numele de <<economiști>> sau de <<marțieni>>. Vă felicit și mă bucur că v-am fost profesor”, a declarat directorul Dan Anca.

IMG_0041 Șefii de promoție (din clasa a XII-a B și clasa a XI-a A) au fost invitați mai apoi pentru schimbul de cheie.

Înainte de schimbul de clase, în curtea colegiului, directorul unităţii, Dan Anca a acordat diplome elevilor olimpici şi celor care au realizat binecunoscutele firme de exerciţiu, dar și diplome de excelență profesorilor colegiului.

La Colegiul Economic, tinerii din şase clase a XII-a au avut ultima zi de curs în sălile în care timp de patru ani au învăţat şi s-au bucurat alături de colegi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax