Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Premii pentru elevi și recepție privată pentru dascăli, oferite de Primăria Sebeș, de Ziua Internațională a Educației

Publicat

15 Municipiul Sebeş a acordat joi, 5 octombrie, o atenţie specială Zilei Internaţionale a Educaţiei, susţinând organizarea a două evenimente dedicate principalilor protagonişti ai zilei: elevii şi cadrele didactice.

Începând cu ora 12.00, la Centrul Cultural „Lucian Blaga”, în sala de spectacole, a avut loc festivitatea de premiere a elevilor care au obţinut rezultate pozitive la concursurile şi olimpiadele şcolare. Premiile au fost oferite de către primarul municipiului Sebeş, Dorin Nistor, care a transmis un mesaj de felicitare tuturor elevilor, profesorilor şi, nu în ultimul rând, părinţilor. Primarul Dorin Nistor și-a exprimat dorința de a fi cât mai des în preajma elevilor, la activitățile pe care aceștia le desfășoară cu plăcere. Pe scenă au urcat, în aplauzele asistenţei, peste 160 de elevi.

În jurul orei 14.00, municipalitatea a oferit o recepţie privată personalului didactic care s-a implicat în formarea şi educarea elevilor performeri cu care burgul nostru se mândreşte. Au participat circa 320 de profesori, atât personal activ în câmpul muncii, cât şi dascăli pensionaţi, care au fost întâmpinaţi cu flori şi cărora le-a fost dedicat un spectacol artistic. S-a dorit a fi un gest de gratitudine şi de preţuire pe care îl datorăm corpului profesoral, acesta fiind mesajul transmis de primarul Dorin Nistor.

Pentru susţinerea financiară a celor două momente festive de premiere, a fost alocat un buget de peste 56.000 lei (din care circa 34.000 lei dedicați premierii elevilor).

Iniţiativa aparţine primarului municipiului Sebeş, Dorin Nistor şi s-a bucurat de susţinerea Consiliului Local al Municipiului Sebeș. Partener oficial al evenimentului este Centrul Cultural „Lucian Blaga”.

Primăria Municipiului Sebeş adresează tuturor premianţilor sincere felicitări pentru performanţele obţinute, iar corpului profesoral urări de succes în toate activităţile şi proiectele destinate formării tinerelor generaţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax