Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Schimbări la Jandarmeria Alba: Lt.col. Ionuţ Bitere, noul prim adjunct, pentru şase luni

Publicat

Jandarmeria Alba are, din 1 noiembrie, prim adjunct nou. Funcţia a fost preluată, ca împuternicit pe şase luni, de către locotenent colonel Ion Ionuț Bitere.

Acesta s-a născut la Piatra Neamț, are 41 de ani, este căsătorit și are doi copii minori. Din decembrie 2006 până în ianuarie 2017, a deținut funcția de comandant detașament în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș, iar din ianuarie 2017 până în prezent a fost numit în funcția de împuternicit şef Serviciu Management Operațional la aceeași Grupare Mobilă.

A absolvit în anul 1999 cursurile Academiei de poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” – Bucureşti în specializarea ,,Studii Juridice” și a urmat studii de masterat în cadrul Universității ,,Dimitrie Cantemir” – Târgu-Mureș, în specializarea ,,Aprofundarea Studiilor Juridice”.

Totodată, a urmat cursuri naţionale de pregătire, printre care Cursul de Stat Major Internațional cu specialitatea Forța de Jandarmerie Europeană la Școala de Aplicație pentru Ofițeri – București, Cursul de dezvoltare a carierei cu specialitatea Management  la Institutul de Studii pentru Ordine Publică – București și Cursul de specializare în domeniile Instrucția Tragerii cu armamentul de Infanterie și Instrucția Tactică.

Anterior, funcţia a fost deţinută, tot prin împuternicire, de către Iulian Ursaleş. Acesta a revenit pe postul de şed serviciu ordine şi siguranţă publică, în cadrul Jandarmeriei Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax