Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Primele imagini din sezonul 8 al serialului Game of Thrones, făcute publice de HBO

Publicat

colaj

”Valar Morghulis!” Își va duce Arya Stark lista la bun sfârșit? Cine va sta pe tronul de fier la sfârșitul luptei pentru supramația Westeros-ului? O va trada Jaimie Lannister pe Cersei și se va alia cu familia Stark în lupta cu Regele Nopții? Sunt doar câteva dintre întrebările milioanelor de fani ai seriei Game of Thrones, potrivit Romania24.ro

Pentru a mări și mai mult suspansul, HBO a publicat câteva imagini din ultimul sezon al serialului. 

game of thrones

Toate întrebările vor avea un răspuns începând cu luna aprilie, când HBO va difuza ultimele 6 episoade din serialul care a reușit să aibă un număr record de audiență în ultimii ani.

Fără a dezvălui prea multe informații, pozele postate pe Facebook îi înfățișează pe protagoniștii principali ai seriei.

 Cersei Lannister, conducătoarea casei Lannister este prezentată în imagini lângă Tronul de Fier, aflat în centrul bătăliilor din Westeros.

cercei

Daenerys Targaryen apare în imagini alături de noul ei aliat și iubit în același timp, Jon Snow, liderul oamenilor din nord.

 Sezonul şapte a adus o revelaţie uluitoare cu privire la provenienţa personajului său, iar fanii seriei speră să afle deznodământul până la sfârşitul celui de-al optulea sezon.

Arya Stark, Sansa Stark alături de fratele acestora, Bran vor avea un rol important în ultimele 6 episoade.

statk

Nu în ultimul rând unul dintre cele mai iubite personaje ale seriei, Tyrion Lannister va avea un cuvânt important de spus în lupta finală. Poate decizia acestuia este una dintre cele mai așteptate momente de către telespectatori, deoarece aceștia se întreabă dacă își va menține loialitatea față de Daenerys Targaryen sau își va respecta familia și se va alătura lui Cersei Lannister.

tyron

Primul episod al ultimului sezon va fi difuzat în data de 14 aprilie 2019.

Serialul „Game of Thrones” este bazat pe seria de romane fantastice semnate de George R. R. Martin ”A Song of Ice and Fire” şi a fost adaptat pentru televiziune de David Benioff şi D. B. Weiss.

sursă foto: Facebook HBO

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax