Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Principele Nicolae și soția sa, vizită surpriză la expoziția Rominei Semprini, o tânără artistă din Alba Iulia

Publicat

nicolae

Principele Nicolae și soția sa au vizitat Alba Iulia pentru a-i face o surpriză unei tinere artiste. Este vorba despre Romina Semprini, o adolescentă de 14 ani, care și-a expus marți, 21 mai, picturile, la Muzeul Unirii din Alba Iulia.

Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills urma să ajungă la Sibiu și când a aflat că tânăra artistă urmează să verniseze prima ei expoziție, a dorit să îi facă acesteia o surpriză și a făcut o scurtă oprire în Alba Iulia.

print

Nicolae, împreună cu soția acestuia, au admirat picturile Rominei și fiecare dintre cei doi au ținut să se fotografieze cu picturile preferate.

print

Picturile Rominei au fost expuse la Muzeul Unirii din Alba Iuia, unde vor putea fi admirate pe tot parcursul lunii mai.

Expoziția tinerei a primit sprijinul Școlii Gimnaziale ”Avram Iancu”, școală unde tânăra este elevă în clasa a VII-a.

nicolae

Principele Nicolae a cunoscut-o pe Romina în urmă cu un an, când acesta a vizitat Școala Gimnazială Avram Iancu din Alba Iulia, unde tânăra este elevă. Atunci, aceasta i-a dăruit prințului un portret al bunicului său, Regele Mihai.

Nicolae a fost impresionat de talentul adolescentei, cu atât mai mult cu cât Romina nu are niciun fel de pregătire în domeniul artei.

Citește și FOTO-VIDEO: Fostul principe Nicolae al României, în vizită la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Doi tineri din Alba au dispărut în apele Rinului. Autoritățile din Nackenheim i-au căutat cu scafandri și elicoptere

Publicat

v

Doi tineri din județul Alba, în vârstă de 22 și 31 de ani, muncitori sezonieri în Germania, au dispărut în apele Rinului, în urmă cu câteva zile, și nu au mai fost văzuți de atunci. Cei doi munceau în domeniul viticulturii.  Informația a apărut în ziarul german Allgemeine Zeitung, unde se vorbește despre mai multe […]

Citește mai departe
Publicitate

ECONOMIE

Parlamentul a votat Legea Pensiilor. Impact bugetar de 33 miliarde de lei în următorii doi ani

Publicat

parlament

Camera Deputaţilor a votat azi cu 197 de voturi proiectul legii pensiilor, inițiat de fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu. Proiectul are un impact bugetar uriaș, estimat la peste 8 miliarde de lei în acest an și 25 miliarde de lei anul viitor. FMI și Comisia Europeană au avertizat că majorările ar putea deveni […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Ce metodă au găsit două profesoare din Zlatna, pentru a-i apropia pe elevi de literatură. Cărți esențiale și dezbateri

Publicat

h

Proiect inedit al Liceului ”Corneliu Medrea” din Zlatna. Mirela Rusan și Elena Rof, profesoare în cadrul instituției de învățământ, s-au decis în urmă cu un an să facă ceva pentru a-i aduce pe elevi mai aproape de lectură. În spiritul cenaclurilor de altă dată, au organizat un grup de elevi împreună cu care au stabilit […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Florin Roman: „Amendamentul Roman” aduce peste 20 de milioane de lei la bugetul județului Alba

Publicat

roman

Adoptarea “amendamentului Roman” în noul Cod administrativ înseamnă peste 20 de milioane de lei în plus la bugetul județului și a localităților din Alba. Pentru prima dată, în ultimii 30 de ani, redevențele rămân în proporție de 80% la nivel local, 40% la bugetul județului și 40% la primării, a transmis deputatul PNL de Alba, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate