Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Promoția 1971 a Colegiului Național „Horea Cloșca și Crișan” din Alba Iulia s-a reunit după 45 de ani

Publicat

grup Au trecut 45 de ani de când au auzit sunând ultimul clopoțel de pe băncile școlii. După patru decenii și jumătate, s-au întâlnit din nou. Promoția 1971 a Colegiului Național „Horea Cloșca și Crișan” din Alba Iulia a spus din nou „prezent” la strigarea catalogului. Ce-i drept, mai maturi și mai înțelepți, „elevii” nu au mai avut emoția unei posibile note mici, ci pe cea a revederii foștilor colegi și profesori.

Chiar dacă a trecut o viață de om de când i-au spus adio liceului, și-au întemeiat o familie, și-au crescut copiii sau au plecat peste hotare, foștii elevii de la HCC Alba Iulia s-au întors în timp și, cel puțin pentru câteva ore, s-au simțit din nou elevi. Întâlnirea de 45 de ani de la terminarea liceului a fost una plină de emoție, cu lacrimi de fericire, mai ales pentru cei veniți din Canada, Israel sau Germania, pentru care aceasta a fost prima revedere de la terminarea anilor de școală.

În jur de 100 de absolvenţi au venit din toate colțurile tării și lumii pentru a-și revedea foștii colegi și dascălii, care le-au îndrumat pașii în viață.

Au răspuns din nou prezent profesorilor Elena Băjan – rusă, Ioan Săsărman – fizică, Mihai Frățilă – educație fizică, Ana Magda – matematică și Emilian Truță – sport.

După întâlnirea din sala de clasă din data de 10 iunie, promoția 1971 a Colegiului Național „Horea Cloșca și Crișan” a avut parte de un prânz colegial. Pentru că o singură zi nu era suficientă pentru a recupera și a povesti 45 de ani de viață, foștii elevi și dascăli s-au întâlnit și sâmbătă pentru continua petrecerea.

Ne-am simțit mai tineri cu 45 de ani”, ne-a mărturisit o reprezentantă a Promoţiei 1971 de la HCC.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax