Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Promoția 2014 de la Facultatea de Drept și Științe Sociale, specializarea Educație Fizică și Sport, la ultima strigare de catalog

Publicat

A doua generație de absolvenți din cadrul Facultății de Drept și Științe Sociale, specializarea Educație Fizică și Sport a avut parte de ultima strigare a catalogului. Cu emoții în glas, dar și cu multă încredere în viitor, proaspeții absolvenți au participat la cursul festiv de final de studii universitare.

Profesorul Sorin Șimon a făcut onorurile, cu mult umor: la strigarea catalogului, acesta a spus câteva cuvinte despre fiecare absolvent și nu numai. „De azi o să auziți multe glume, lumea o să creadă că  ați terminat trei facultăți, educație, fizică și sport”, a spus Șimon, spre amuzamentul celor prezenți.

Printre absolvenți s-au regăsit și sportivii Paula Chirilă, Leni Morneci, Ana Ciolan (HC Alba-Sebeș), Radu Balasz, Raul Muntean (Voința Savini Due  Sebeș), Alexandru Man (Metalurgistul Cugir), și George Țălnar.

Șeful de promoție a celor de la Educație Fizică și Sport a fost Petru Bădilă. De apreciat este faptul că șeful de promoție a avut 10 pe linie în anul trei de facultate, an care se consideră a fi cel mai dificil.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax