Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Puya și Tudor Sișu înregistrează un nou album „La Familia” în studioul producătorului Eduard Schneider de la Sebeș

Publicat

Celebra formație de muzică hip-hop „La Familia”, compusă din Puya și Tudor Sișu, se află la Sebeș pentru a înregistra câteva piese de pe noul lor album – „Foarte”.

Artiștii Puya și Tudor Sișu au revenit după 25 de ani la Sebeș pentru a înregistra o parte din melodiile de pe viitorul lor album.

La Familia colaborează din nou cu producătorul din Alba, Eduard Schneider, astfel artiștii au venit la Sebeș pentru a înregistra la Splash Media.

„Încă suntem în focuri, muncim din greu la studio alături de băieți. Încă nu putem oferi detalii legate de material, dar vă asigurăm că va fi unul bun de tot”, a declarat Eduard Schneider pentru Alba24.ro.

Cei doi membri ai trupei LaFamilia sunt printre cele mai marcante figuri ale hip-hop-ului românesc, aceștia fiind „pe piață” încă din mileniul trecut.

Sesiune de înregistrări cu LaFamilia la Splash Media – foto: Facebook/ Eduard Schneider

Albumul lor de debut a apărut în vara lui 1997 și a fost intitulat „Băieți de Cartier”.

De atunci, cei doi cântăreți, în formula „La Familia”, au lansat pe piață un total de nouă albume de studio, ultimul dintre acestea fiind lansat în 2017 – „Codul Bunelor Maniere”.

În ceea ce privește carierele individuale ale celor doi artiști, ambii s-au bucurat de un mare succes cu diferite hit-uri.

Puya a colaborat cu o multitudine de „nume grele” din industria muzicală românească, precum INNA, Connect-r, Alex Velea sau Don Baxter.

„Undeva în Balcani” a fost probabil cel mai mare succes din cariera solo a lui Puya. Lansată în 2012, piesa a strâns peste 16 milioane de vizualizări pe YouTube și a stat în topurile posturilor de radio pentru multe săptămâni consecutive.

Sișu Tudor a lansat și el o serie de melodii de succes, printre care amintim „Bagabonți în Țara Minunilor” sau „Titani”, proiect în colaborare cu mai muți artiști din zona hip-hop.

Vezi și: VIDEO: Eduard Schneider și-a spus povestea în podcastul jurnalistei Andreea Bogdan. Studioul său, un adevărat muzeu al tehnologiei

Producătorul Eduard Schneider este unul dintre cei mai importanți oameni din lumea muzicii care provin din Alba. „DJ Phantom” a fost părtaș la conceperea unora dintre cele mai mari hit-uri din anii ’90. BUG Mafia, Andre, 3 Sud Est, Hi-q, sunt doar câteva dintre trupele care veneau la Sebeș pentru a-și orchestra producțiile muzicale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax