Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Repetiţie pentru defilarea de Ziua Naţională, la Alba Iulia, pe Bd. 1 Decembrie. Vezi unităţile şi tehnica militată prezentată la paradă

parada

Publicat

Luni, 28 noiembrie, în cartierul Cetate din Alba Iulia, circulaţia a fost restricţionată temporar pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia. Formaţiunile din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor au făcut repetiţii în zonă pentru defilarea organizată de Ziua Naţională. Acţiunea s-a desfăşurat între orele 11.00 şi 13.00.

Reamintim că defilarea forţelor MAI este programată pentru joi, 1 Decembrie, începând cu ora 13.30, în zona pasaj a Bulevardului 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia.

Potrivit unui comunicat ISU Alba, de Ziua Naţională, vor participa la parada militară 14 ofiţeri şi 198 de subofiţeri de la Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Mureş şi Cluj, Inspectoratele de Jandarmerie Alba şi Mureş, Şcoala de Agenţi de Poliţie Cluj-Napoca – de unde vor fi prezenţi şi 60 de elevi -, dar şi 6 agenţi şi 6 câini de la Centrul Chinologic Sibiu. De asemenea, vor fi prezentate 22 de autospeciale, un ATV de intervenţie şi 4 motociclete, din cadrul tehnicii militare disponibilă la nivelul structurilor ISU din judeţele Alba, Mureş, Sibiu, Bistriţa-Năsăud şi Cluj, dar şi de la Jandarmeria Alba şi Mureş şi Inspectoratul General de Poliţie al României.

Vă prezentăm imagini de la repetiţiile de luni:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax