Connect with us
Publicitate

POLITICA

FOTO: Reprezentanţi ai Organizaţiei TNL Cugir au donat sânge, pentru rezerva Spitalului Judeţean Alba

Publicat

image2 Reprezentanţi ai Organizației TNL Cugir au desfășurat, în această săptămână, o acțiune de ordin umanitar. Au donat sânge pentru rezerva Spitalului Județean de Urgență Alba.

În condițiile în care în ultima vreme s-a constatat o scădere a numărului de donatori de sânge, fapt care are repercusiuni negative asupra rezervelor de sânge necesar în spitale, TNL Cugir a organizat o acțiune în acest sens.

Astfel, circa 20 de tineri din cadrul Organizației de Tineret a PNL Cugir, conduși de copreședinții Cătălin Comșa și Marius Jibotean, au donat sânge pentru rezerva Spitalului Județean de Urgență Alba.

Din dorința de a arăta că viața este mai importantă decât orice, tinerii liberali cugireni au vrut, în acest mod, să dea un exemplu tuturor tinerilor, astfel încât aceștia să conștientizeze cât mai mult faptul că un mic gest umanitar poate însemna salvarea unei vieți.

De asemenea, bonurile de masă obținute din această campanie au fost donate unei asociații caritabile din orașul Cugir, pentru ajutorarea copiilor nevoiași.

Acțiunea se numeşte “Donează pentru o viață”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax